Välkomna till Helena-Magdalenas Livsguide

                - för andlighet och högre medvetande           

             

Klicka här för att redigera underrubrik

Aktuella kurser och nyheter

Följ mig gärna på Facebook: Helena-Magdalena Ivekrans så kan du prenumerera på mina event där


I Tidningen Nära nr 3 debuterar jag som Nära-profil och flyttar in i tidningen. Mitt ämne kommer vara astrologi, som jag ägnat mig åt i många, många år. Jag kommer svara på läsarnas frågor och försöka ge klarheter gällande stjärntecken, planeter, hus och annat som ni funderar över. Välkommen 2018! 

Nytt år - nya möjligheter, visst är det härligt. 

Här tänker jag skriva lite om vad jag har på gång inför 2018. Under januari är jag hemma i Göteborg, jag har tid att arbeta med att skriva mina e-kurser som kommer publiceras vartefter de är klara, mina e-kurser hittar du här: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena mina första kurser om Tankens Kraft och Attraktionslagen finns ute och snart kommer flera bla: Älska dig själv - en e-kurs om självkänsla med flera. 

Jag kommer då även arbeta med medial vägledning - dels via telefon bokas via sms 0768-904906 och dels på Regnbågen i Haga, tid dit bokas på telefon: 031-13 33 75. 


Under februari startar jag Medial fördjupningskurser på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping, men info finns på mitt kalendarium. 


Under mars är jag åter på Änglahus och på Kristall & Healingboden för helgkurser. Därefter åker jag till Miami/Caribien på Cruise med Esther Hicks (vilken drömresa <3) jag ska även skriva ett resereportage ifrån resan. Jag kommer vara borta i 2,5 vecka så då har jag svårt att hinna med telefonkunder och kunder. 


Under april är jag åter på hemmaplan, då inleder jag månaden med att delta på Harmoni-Expo i Stockholm. En helgkurs i Tankens Kraft och Attraktionslagen i Särö kommer det också att bli och ett besök med föreläsning på Lev & njut spa i Blekinge innan jag avrundar april på Änglahus i Höör. 


Maj startar med kurs på Kristall & Healingboden i Jönköping. Därefter kommer jag och Pehr Trollsveden hålla en medial kurs tillsammans på vackra Jordhammars Herrgård utanför Stenungssund. Sen reser jag vidare till Hudiksvall för kurs i Tankens kraft och attraktionslagen. 


Sen är det juni och jag kommer vara en del på hemmaplan i Göteborg och hinna med kunder, både i telefon och på Regnbågen. Sommar innebär efterlängtade resor till Grekland. Först ut är julikursen. 

Under 2018 gör vi återigen magiska resor till Aten, Grekland. Den första resan och kursen blir första veckan i juli. Då reser vi mellan de tre templen i den magiska trinageln. Vi besöker givetvis även Mysterieskolan i Eleusis. Julikursen: 30 juni - 7 juli 

Kurs i Aten, Grekland - The Three temples in the magical triangle (Akropolis, Temple of Poseidon, Sounion, Temple of Aphai, Aegina Island, Mysteryschool of Eleusis  - läs mer I vårt Facebookevent här:  

I juli passar jag på att ha skrivtid och semester men lite telefonkunder kommer jag allt hinna med, från stranden i Aten, min favoritplats. 

Augusti innehåller ev en kurs uppe i Stockholm, det är inte riktigt klart ännu, men det blir definitivt kurs på Kristall & Healingboden i Jönköping sista helgen av augusti. 

I september håller jag kurs både på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping, innan det är dags att resa tillbaks till Aten igen. Under den andra resan som är sista veckan i september reser vi upp till Delphi där oraklen satt i 1200 år och vägledde de mäktiga människor som släpptes in i Apollons tempel. Under den veckan åker vi även till mysteriskolan i Eleusis och gemensamt för båda resorna är det självklara besöket på Akropolis i hjärtat av Aten, vi vandrar i Plaka och myser och en heldag blir det ute på ön Aegina. 
För mer info klicka här:
Septemberkursen: 22/9 - 29/9 
22-29 Kurs i Aten, Grekland A magical journey in Greece, Akropolis, Mysteryschool of Eleusina, Delphi, Aegina 
Läs mer i vårt facebookevent: 

Sen är det plötsligt oktober och jag kommer hem lagom till Näras andliga kryssning den 14 oktober. Senare i oktober återvänder jag återigen till Änglahus i Höör för helgkurs. 

November blir en mysig månad med kurser både på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping. 

I december befinner jag mig åter på plats i Göteborg och välkomnar nya kunder. 
Under 2017 har jag haft Medial utvecklingskurser fyra helger på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping. Under 2018 kommer jag hålla Medial utvecklingskurs fördjupning på bägge ställena. För mer info läs här: 
På Kristall & Healingboden i Jönköping kommer jag även hålla helgkurser om Mysterieskolan. På Änglahus håller jag helgkurser i Attraktionslagen och Aktivera ditt supermedvetande under 2018. Titta in på hemsidorna på respektive ställe för mer info. 

 

Aktivera ditt supermedvetande!
Vilket gynnar ditt själsliga, mentala och mediala förmåga.
Under denna helg kommer vi aktivera våra 12 chakran och vi kommer meditera med mycket höga frekvenser och visualisera att vi är på olika kraftplatser (se nedan).
Vi kommer göra mediala övningar, kopplade till högre medvetande t ex fjärrskådning, kanalisering, psykometri mm
Denna aktivering och utbildning har kommit till Helena-Magdalena det senaste året och äntligen kan vi starta upp och använda detta magiska material till att hjälpa andra att aktivera sitt supermedvetande.

Jag har startat en Mysterieskola - läs mer i egen flik - ett samlingsnamn för allt jag gjort i över 30 års andligt sökande och studerande.