Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Blogg

Blogg

Välkommen till min blogg -

Jag är Helena-Magdalena. Mitt liv är ständigt mellan himmel och jord då jag arbetar som sierska, medium, astrolog, föreläsare och författare. Det är många tankar, funderingar som ständigt rör sig i min hjärna blandat med en mängd känslor i mitt hjärta.
Mina reflektioner och visdom kommer jag, med glädje, dela med mig av här.
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

view:  full / summary

...a material girl in a magical world...

Posted on Comments comments (14)

Jag bloggar för den underbara Tidningen Nära, men jag kommer blogga en del även från min hemsida www.helena-magdalena.com. Denna blogg kommer vara mer personlig och jag kommer också skriva lite mer om mina olika kurser och tjänster. Så följ gärna denna blogg också!

Denna vinter har jag beslutat att jag inte ska ha några kvällskurser hemma i Göteborg. I slutet av förra terminen kände jag en stor hemlängtan och en längtan från min själ att komma i kapp mig i livet.

Jag lever min dröm och jag är så tacksam för varenda dag i mitt arbete, men i bland det vara tröttande att vara så mycket på resande fot. Jag brukar alltid känna det som att själen landar några dagar efter mig, så nu låter jag själen få landa in och komma ikapp mig.

De senaste två helgerna har jag startat upp två underbara kurser i medial utveckling fördjupning. En på Änglahus i Höör och en på Kristall & Healingboden i Jönköping. Så härligt att få vara med dessa människor i tre helger till under 2018.

Under mars kommer jag resa på Esther Hicks kryssning i Västindien – en hel vecka till havs med en av mina största förebilder! Sedan kommer jag hänga på stränderna i Miami och Fort Lauderdale och skriva, sola och bada.

Min passion i livet är verkligen att steg för steg göra allt bättre för varje dag. Under denna vinter har jag städat upp mycket i min dator, jag har samlat ihop en mängd material från de senaste åren och jag håller på att omstrukturera mitt arbete lite grann.

När jag bloggar för Nära skriver jag om andlighet, visdom, tankens kraft och medialitet med mera. I denna blogg har jag mer tänkt dela med mig av mitt personliga liv. Jag är mamma, mormor, bonusmamma och särbo. Jag är affärskvinna och driver även business inom andra delar. Jag är ute och minglar och roar mig, går på trevliga event och möter härliga människor. Denna blogg kommer spegla mer av det jag gör ”på dagarna”. Mitt liv är som en ”material girl in a magical world” och det är mer av det jag tänker dela med mig av.

När man arbetar andligt på det sätt jag gör så är det många som tror att jag sitter och mediterar hela dagarna och som att jag lever ett mer avskilt liv. Jag känner mer att jag är mitt i livet med ett väldigt levande liv, som vilkenkvinna som helst, även om jag arbetar i en annorlunda bransch.

Så vill du så kan du följa mitt dagliga liv genom denna blogg.


Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena


Min andliga blogg finns på Tidningen Nära

Posted on Comments comments (7)

Jag är så glad och tacksam att få möjlighet att blogga för Tidningen Nära om tankens kraft. Men det utesluter inte att jag bloggar om andra andliga ämnen på min egen sida - så välkommen till min blogg.
Här kommer jag skriva allt möjligt. Om andlighet, om livet, om Universum, om min och andras medialitet bland annat. Följ gärna min blogg så missar du inget !

https://bloggar.tidningennara.se/helena-magdalena-ivekrans/


Ljus och kärlek, Helena-MagdalenaRss_feed