Helena-Magdalenas Livsguide

                - för ditt livs högsta syfte!          

             

Klicka här för att redigera underrubrik

Blogg

Välkommen till min blogg -

Jag är Helena-Magdalena. Mitt liv är ständigt mellan himmel och jord då jag arbetar som sierska, medium, astrolog, föreläsare och författare. Det är många tankar, funderingar som ständigt rör sig i min hjärna blandat med en mängd känslor i mitt hjärta.
Mina reflektioner och visdom kommer jag, med glädje, dela med mig av här.
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

version:  lång / kort

...a material girl in a magical world...

Publicerat den Comments kommentarer (12)

Jag bloggar för den underbara Tidningen Nära, men jag kommer blogga en del även från min hemsida www.helena-magdalena.com. Denna blogg kommer vara mer personlig och jag kommer också skriva lite mer om mina olika kurser och tjänster. Så följ gärna denna blogg också!

Denna vinter har jag beslutat att jag inte ska ha några kvällskurser hemma i Göteborg. I slutet av förra terminen kände jag en stor hemlängtan o...

Läsa hela inlägget »

Min andliga blogg finns på Tidningen Nära

Publicerat den Comments kommentarer (5)

Jag är så glad och tacksam att få möjlighet att blogga för Tidningen Nära om tankens kraft. Men det utesluter inte att jag bloggar om andra andliga ämnen på min egen sida - så välkommen till min blogg.
Här kommer jag skriva allt möjligt. Om andlighet, om livet, om Universum, om min och andras medialitet bland annat. Följ gärna min blogg så missar du inget !

https://bloggar.tidningennara.se/helena-magdalena-...

Läsa hela inlägget »

Rss_feed