Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Aten - en resa med höga frekvenser och antika vingslag ! (text under bilderna om resorna till Aten)

Tryck på bilden för att läsa!

Aten - denna fantastiska stad i det underbara landet Grekland. Med alla dess tempel, tillägnade de Grekiska Gudarna i den Grekiska mytologin. Det känns som att man ständigt är omgiven av magiska platser och tempel vart män än i Grekland befinner sig. I Aten har vi Akropolis, Agoran, Spynx och andra sevärdheter. Strax utanför, längs med havet, ligger Eleusis/Eleusina med sin Antika Mysterieskola, den Mysterieskola som stängdes ned sist av alla.

Många greker som vi träffat tror på energierna och krafterna över dessa platser, de säger ofta till oss att vi ska ta av oss barfota och vandra på de antika stenarna. Grekerna är ett stolt folk som kan sin historia. 

Vi som håller kurserna i Grekland är Helena-Magdalena och Sofia, som faktiskt heter Sofia Magdalena. Vi har varit vänner sen tidigt 90-tal. 1994 gav sig Sofia i väg till Aten för att vara au-pair. Sofia träffade kärleken i Aten och hon är kvar där ännu.

2008 kände jag att jag ville hitta mig själv, det var en utmanande tid i mot liv. Jag reste till min fina vän Sofia i Aten och jag förälskade mig i Atens underbara energier, skönheten i de vackra templen. 

Varmt välkomna till resorna till Aten!

Min fina vän Sofia flyttade till Aten för många år sedan, Sofia bor med sina barn i Aten. Jag har gång på gång rest ner för att hälsa på. När jag kommer ner till Aten så har jag känt att jag når mitt högre jag, min inre tidlösa själ, allt känns så enkelt och självklart.

När jag sedan rest hem så är det med klarhet som jag gjort de förändringar som är viktiga för mig i mitt liv.

Sommaren 2015 var jag, åter igen, i Aten. På stranden kanaliserades min andra bok Lev i din kraft ner. Jag fick alla 98 punkter som skulle vara med i kommande bok.

Den sommaren tittade jag på Sofia och sa: Jag ska hålla kurser här nere, jag skall transformera människor i dessa höga frekvenser och det är mitt kall, vill du vara med Sofia? Japp, sa Sofia, det gör vi.

När jag kommit hem lite senare så fortsatte kanaliserat material strömma ner till mig, det känns som att jag fick hur mycket som helst. Jag hittade gömda religioner, jag fick till mig behandlingsformer och jag emottog en mängd information. Så Greklands arbetet fortsatte under hösen här hemma i Sverige.

I maj åkte jag återigen ner till Aten, jag gick på magkänslan och följde intuitionen och fick besöka den vackra ön Aegina, med dess vackra tempel, sin mystiska spökstad och dess vackra miljö.

Mer och mer andlig information strömmade till mig, dag som natt. Om hur jag själv blivit aktiverad redan som liten, genom att aktivera mian 12 chakran. Jag fick till mig via bilder och meningar hur jag ska guida människor att aktivera sina 12 chakran och bli mottagare och bärare av ljus! Ljus är information och medvetande. Ju mer vi aktiveras oss själva som sändare och mottagare desto mer ökar vårt supermedvetande. För mig har det alltid varit en självklarhet med att se in i framtiden, att se andra platser än den jag själv befinner mig på, att läsa av människor energimässigt.

Jag har i hela mitt liv sökt svar på varför vi människor är som vi är och varför vi lever som vi lever. Min längtan att förstå har fått mig att läsa till sociolog och astrolog.

I september startade jag och Sofia den första kursen. På väg ner till Aten träffade jag en fantastik kvinna - en arkeolog med specialintresse antikens Rom och Aten. Jag fick höra mycket om vad vetenskapen säger om det antika Rom och jag fick höra myterna och sägnerna. Bland annat pratade vi om Delfi dit människor, i 1200 år vallfärdade för att möta oraklen! Människor kom till Delfi, de fick ställa sina frågor, via prästerna, som gick vidare till oraklen för att vägleda människor. Tänk att man kallar detta för New Age när det finns vetenskap som visar på att orakel har arbetat på detta vis i tusentals år. Det leder mig och Sofia till Delfi såklart och i september så startar vi även medial utvecklingskurs på plats i Aten och Delfi.

En magisk resa till Aten - första kursen!

Den 25 september 2016 träffades vi, 17 kvinnor på varsin handduk på stranden i Aten. Vi bar alla en önskan om att få bli ett med oss själva och att vi alla skulle få svar och inspiration under den kommande veckan.

På förmiddagarna hade vi "klass" och meditaiton i naturens klassrum; på stranden i den varma sanden, med ljumma vindar, med havet som böljade och med värmande sol. Där i bikini, direkt på stranden, omgivna av alla element så var vi alla så mottagliga för att öppna upp och vara tidlösa. Vi kom till insikt, vi släppte taget om det gamla, vi arbetade med oss själva i djupet.

När vi dag två stod uppe på Akropolisklippan, på den vackra marmorn i den heta solen och blickade ut över Atens alla vita hus, vi blickade ut mot havet, det spelades klassisk musik och hela världen kändes tidlös, där och då tror jag att många av oss blev medvetna om livets och själens storhet!

Vi var 17 kvinnor som samlades och delade denna resa! Vi bodde på hotellen bredvid varandra, vi mediterade, handlade, var ute och åt och levde avslappnat. Vi reste till tre tempel, vi mediterade, vi öppnade upp våra 12 chakran och vi förändrade livet.

Vi delade skoskav och minnen, vi upplevde nytt och mycket gammalt. Vi färdades i tidens korridorer och vi kände storheten i vår själ.

När vi sa hejdå en vecka senare så var det flera som sa till mig att det var den bästa resan de någonsin gjort i sitt liv!!

Jag tackar Universum som gett mig och Sofia ett så tydligt budskap i hur vi ska genomföra dessa kurser!

2017 hade vi två kurser, en i juni och en i september och det var två olika kurser; aktivera ditt supermedvetande och även medial utveckling.

Under 2018 blir det återigen två kurser i Aten, en blir första veckan i juli och en blir sista veckan i september.

Jag delar länkar här till de olika resorna och du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar mer. 

A Magical Journey in Athena 7-14/9 för mer info klicka här: https://www.facebook.com/events/432619893741943/

Septemberkursen 21-28/9 2019 - mer info kommer 

Varmt välkomna till Aten!