Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

ATHENEAN BLUE RAY HEALING

Athenian Blue Ray Healing är en kraftfull healingform. Den har kommit till mig, via kanalisering, det senaste åren. Den är för mig ytterligare en utveckling inom min healing. Denna behandling har även den kommit till mig, som ledtrådar, bit för bit och det tog närmare ett år innan jag kunde "se hela bilden". I de höga Pleijadenergierna i Aten aktiverades jag till att arbeta vidare som ljusbärare och att arbeta med dessa båda behandlingsformer. De är så starka så många "tappar andan" helt enkelt, som att luften inte behövs. Jag har fått till mig rörelser och bilder för att veta hur jag ska utföra dessa behandlingar.

Under behandlingen känner mina kunder väldigt starka energier, så starka så andningen påverkas. Det är energier som är mycket starka och mina kunder har upplevt ett stort välbehag och att förändring verkligen skett under och efter healingtillfällena. Denna djuphealing hjälper din kropp att återgå till hälsa. Den läker dina sår i kropp och själ och ger dig förnyad energi på högre frekvens. Den hjälper till att släppa gammal karma och är så kallad carmic-release. Vid flera tillfällen har jag visats astrologins karma som jag under behandlingen har kunnat lösa upp.

Energierna är höga och kraftfulla vilket höjer vibrationen på dina celler så du skapar en bättre miljö för din kropp och själ.

Din investering för en behandling är 777:- behandlingen tar ca: 45 minuter, behandlingen kan även utföras på distans.