Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Athenian Blue Ray Activation

Denna behandling har även den kommit till mig, som ledtrådar, bit för bit och det tog närmare ett år innan jag kunde "se hela bilden". I de höga Pleijadenergierna i Aten aktiverades jag till att arbeta vidare som ljusbärare och att arbeta med dessa båda behandlingsformer. De är så starka så många "tappar andan" helt enkelt, som att luften inte behövs.

Athenian Blue Rays Activation aktiverar dina 12 chakran. Dina chakran renas och öppnas upp så du kommer i bättre kontakt med ditt högre jag och andra dimensioner.

När vi aktiverar våra 12 chakran och gör denna behandling så börjar vi även återskapa våra DNA-strängar. Vi människor har 12 DNA-strängar men enbart två är intakta och 10 är inte längre intakta. När denna behandling utförs så börjar dina DNA-strängar återskapas och kopplas ihop med ditt stjärnchakra och det gör att du aktiverar kristallenergi och högre energi.

Just nu genomgår Jordens och dess invånare då vi färdas in i Photonbältet där energier och frekvenser är högre. Genom att vi aktiverar våra chakran, även den fem som är utanför kroppen så påbörjas den transformationen. Var och en gör det i sin takt och det är under aktivering som det skapas möjlighet.

Det innebär för dig att du kommer bättre i kontakt med andra dimensioner då du öppnar upp dig och blir mer tydlig som både mottagare och sändare.

Detta är en behandling som förändrar liv.

Flera av mina kunder berättar att deras liv har förändrats på olika sätt sedan deras aktivering; de känner sig lättare till sinnet, de får betydligt starkare intuition och upplever mycket mer tecken från Universum, som de även förstår att tolka. Minnet, fokus och flödet blir bättre då vi öppnar upp och lever med Universum på ett helt annat plan.

Din inestering är 1 777:- och behandlingen tar ca 45 minuter. Behandlingen kan även bokas via distans.