Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Medial vägledning

Alla har vi intuition och alla har vi medialitet.

Visst känner du igen att du till exempel tänkt på en person som du inte sett på länge och helt plötsligt står den personen framför dig?

Eller att du har känt på dig att du ska få ett visst jobb eller liknande.

Det vi oftast kallar det sjätte sinnet eller intuitionen är sammanlänkat med din mediala förmåga.

När jag arbetar medialt ser jag bilder som jag förmedlar till dig. Jag förmedlar det jag ser och Du förstår vad det är jag menar. Som medium ser vi oftast energier i personer inte alltid rätt färg på håret eller rätt ålder men genom att beskriva de bilder jag får upp så förstår Du vem jag pratar om.

Som medium så får jag starkare och starkare bilder när Du bekräftar att Du känner igen det jag pratar om.

Du behöver aldrig vara rädd att jag ska se något otäckt som svåra sjukdomar, dödsfall eller liknande. Jag ser inte sådant.

Vi har alla perioder som är jobbigare än andra perioder och det vet vi om och jag kan hjälpa dig att se hur du ska komma vidare, vad du behöver arbeta med hos dig själv. Jag kan även belysa vad som kommer sen. Jag slutar alltid mina samtal med att kunden vet att det kommer bra tider igen, hur det ser ut och ungefär när.

Som medium arbetar jag även mycket med positivt tänkande Du styr ditt liv och du har alltid val och möjligheter. Se Law of Attraction så förstår du vad jag menar.

Som medium kommer jag ibland i kontakt med männiksor som är väldigt ledsna och är med om svåra saker då har jag även nytta av alla mina år inom socialtjänst, jag är van vid svåra samtal och jag kan hjälpa min kund att se alternativ.

Det är därför jag kallar mitt företag för Personlig vägledning för jag kan hjälpa dig på flera olika sätt.

Jag har givetvis tystnadsplikt!

Varmt välkommen att ringa till mig!