top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Astronumerologi för mars, april och maj!

2020 = 22 ett mästartal.


2020 blir även 4 och talet 4 är förknippat med planeten Uranus som står för uppvaknande, kaos och chock. Kaos bor granne med Gud och ur detta kaos ska vi lära oss att tänka nytt, utanför boxen och vara humana och solidariska. 2011 var också ett 4 år, då inväntade många världens undergång i samband med Maya kalendern.

Så, 2020 är ett år som är förknippat med karma (planeten Saturnus är den mest kända karmaplaneten, men Uranus är också en karmisk planet om än inte lika stark).

Så 2020 är ett år som har mycket att lära oss alla och då Uranus är härskare över Vattumannen så handlar det om ämnen som berör kollektiv, för hela planeten. Inför 2020 funderade jag på hur detta mästartal skulle manifesteras och med stor sorg i hjärtat så ser jag att vi har väldigt mycket att hantera i världen just nu.

Jag har även tittat på månad för månad under våren.

Mars månad är förknippad med siffran 7 (2020 03) och 7 är förknippad med planeten Neptunus; den drömska, spirituella planeten som bidrar till förvirring och att vilja leva med sina rosa solglasögon på. Som i en dröm, i en annan verklighet. Det känns som att allt är en mardröm och det är lätt att känna en längtan att vilja fly från allt. Men det är inte så enkelt för oss. Vi får försöka hitta inspiration genom musik, filmer och böcker och hålla kvar vid de drömmar som är viktiga för oss.

Nu startar snart april och då tar planeten Saturnus kommandot. (2020 04 = 8). Saturnus är den karmaplaneten, den stränga fadern som står för struktur, planering och restriktioner. Här gäller även gränser och annat som begränsar oss. Så april kan bli en månad med fler restriktioner.

Siffran 8 och Saturnus är tung energi. Så försök att göra allt du kan för att inte gå med i den kollektiva depression som är runt oss nu.

Maj är förknippat med siffran 9 (2020 05) som är förknippad med planeten Mars. Mars är hetsig och intensiv, han är krigarplaneten, han kommer inte sitta still i båten. Siffran 9 är också avslut, så jag känner att i maj så kan vi lägga denna tuffa period mer och mer bakom oss.


Junimånad är en 1 månad (2020 06) då kan vi äntligen se fram emot nystart igen

Jag håller också på att skriva om planeterna och de tre planeterna som framförallt är gällande i världens situation är Saturnus, Pluto och Jupiter, även Mars har ett finger med i spelet och flera av dessa planeter startar sina retrograder i april och maj. Mer om det kommer <3


Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena



1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page