top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Att lyckas nå ut!

“Annonslänk från Hjalmar & Company – SEO byrå”

Att hitta sin brinnande passion och komma på sin alldeles egen företagsidé är så spännande. När man äntligen hittar den där kreativa idéen och hittar vad man vill arbeta med det är en härlig känsla. Fylld av iver skriver man ner sina idéer och planer.

Med en känsla av övertygelse av att kunna hjälpa många kunder att hitta det de söker och visst är det så! Det handlar bara om att hitta dom, där ute någonstans. I dag lever vi våra liv via internet och det är också där vi hittar det vi söker, om vi vill handla något, läsa något, lära oss mer om något, ja vad vi än söker så söker vi på Internet. Det är där vi finns som företag och det är där vår målgrupp finns.

Så, vi blir medvetna om att det är där vi behöver finnas och synas. Google, Youtube och sociala medier är där vi behöver finnas och plötsligt får vi börja fundera på hur vi ska nå ut.


Det går att lära sig mycket själv, men det är snårigt och tar lång tid. Om man brinner för marknadsföring så finns det mycket att lära men om man, som i mitt fall, mer brinner för att nå ut med mina budskap, böcker kurser med mera så är det en väldigt bra idé att anlita ett företag som hjälper till med det. SEO och leads är det som gäller i dag. SEO är sökmotoroptimering och leads är när vi lyckats fånga någons intresse och de går vidare in på vår hemsida.


Att anlita någon som är bra på SEO och leads är en oerhört viktig investering för vi vill ju att våra kunder ska hitta oss och de tjänster vi erbjuder. Hjalmar & Company är en SEO byrå som arbetar med företag över hela landet, deras tjänster kan hjälpa dig att nå ut med ditt budskap och hjälpa dina kunder att hitta till just din hemsida. Hjalmar & Company arbetar även med att skapa hemsidor. Titta in på deras sida.

Länk: https://www.hjalmarcompany.se/seo-byra/ Det är en härlig känsla när kunderna hittar ens tjänster och produkter och man lyckas nå ut med det man önskar. Att synas högt upp på Google är ett av huvudmålen som man alltid ska eftersträva.

Så stort lycka till! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page