top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Ditt livs högsta syfte!


Ditt livs högsta syfte!

Vi kom alla till den här världen med så många gåvor att dela med världen! På så många olika sätt. Vi är alla unika och vi är helt fantastiska i vår skapelse! Vi har alla ett högre syfte med att vara här och det är att utvecklas och leva i vår fulla potential. Att utveckla oss själva till fullo. Att göra det vi älskar att göra och dela våra gåvor med världen. Jag är helt övertygad om det och när vi följer känslan av att utvecklas i att göra det vi älskar så är vi på rätt väg.

VI är alla olika och det som är rätt för någon kanske inte alls är rätt för någon annan.

Hur kan vi då veta vad vårt högsta syfte är? Jo, följ känslan, det kan låta lite klyschigt, men faktiskt, följ känslan. Tänk efter vad du alltid älskar att göra, vad du alltid blir upprymd av, vad du alltid längtar till. Du kan ställa frågan: - Vad är det jag inte inte kan göra och vara utan? I mitt fall är det först och främst musik, jag blir helt tom av att vara utan musik. Utöver det längtar jag alltid efter att skriva. Jag är en sån där människa som alltid har med mig ett skrivblock i väskan. Vad älskar du att göra? Vad är det du inte kan vara utan? Vad är det som alltid höjer din känslomässiga frekvens? När du börjar hitta det så börjar du hitta rätt.

För det som är på samma frekvens som oss skapar Universell kärlek. Det kan vara människor, platser, toner, ord, saker eller vad som helst. Det som är på samma frekvens som oss dras vi till och det dras till oss.

Om vi tänker musik. Så kan vi nås till olika toner, till olika musikstilar och jag brukar se även det som en själslig koppling. Det som skapar en känsla av att vi blir uppfyllda är samma ton som vår själston.

Jag är helt övertygad om att vi kom till jorden för att utvecklas i vår fulla potential och leva våra vackra liv fullt ut. Vi kan alla skapa att vi får leva de liv vi önskar och bli ”rätt människa på rätt plats”. Om vi ägnar oss åt det som inte är på vår frekvens så känns det inte hundra rätt. Då känner vi en längtan efter något annat djupt inom oss. Genom att vi lär känna oss själva på ett djupare plan får vi också möjlighet att utveckla och uttrycka vår fulla potential. Det är det som skapar inre välbefinnande. Det är det som skapar en känsla av att varje dag är underbar att vakna till, att livet är ett spännande äventyr. Det är ditt liv och du är värd det allra, allra bästa! Lyssna till din inre röst och låt den viska till dig och locka dig att söka ditt högsta syfte! Se framför dig det liv du önskar leva, den känslomässiga frekvens du önskar vara på. Bli den du är ämnad att vara, lev ditt liv fullt ut!

Sök svaren genom att ställa dig frågan vad din själ längtar efter och följ den vägen.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page