top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Drömmar!


Sommarnatt och så underbart varmt så jag sitter ute på terrassen för inne är värmen som i en bastu. Jag känner vindarna som sakta och försiktigt rör sig över terrassen och svalkan är skön. Det har varit en solig och väldigt varm dag och vi har varit på stranden och badat i havet, bland krabbor och brännmaneter, sjögräs och tång.

På kvällen hade jag meditation och mantrasång med en liten grupp härliga kvinnor. Vi gick en bit ifrån stranden, bort mot kyrkans ängar och mediterade medans solen sjönk ner på andra sidan Onsala. Det var en första dag med verksamhet på The Lighthouse, vårt holistiska center som vi startar nu. Ett litet, litet steg på vägen mot att förverkliga vår vision.

Allt känns fortfarande lite overkligt. I fyra år har vi varit på väg till detta vackra hus ute på Onsala. Sen vi var här för fyra år sen och fick budskapet i från andevärlden, systrarna Grill som tidigare bodde i huset sa att vi skulle bo här. Hela artikeln finns att läsa i Tidningen Nära nr 7/20. Det är en spännande berättelse och till slut så blev denna dröm verklighet.

I nästa vecka håller jag min första kurs här i huset; Lär dig kanalisera. Det kommer människor hit från olika delar av Sverige och många ska övernatta här i huset, så vårt center för välbefinnande är en dröm som blivit verklighet. Jag tänker på att jag använda mig så mycket av att visualisera ett stort, vitt vackert hus vid havet med stora fönster ut mot havet. Detta var för närmare 10 år sen och jag kunde känna in mig själv som den jag är nu. Lite lugnare, lite äldre och etablerad författare. Det var innan min framgångsresa startade, eller i alla fall i början av den.Jag bestämde mig också för att utmana attraktionslagen och verkligen lära mig att leva i samklang med Universum för att skapa mitt drömliv. Jag gjorde det på väldigt kort tid. Jag skriver det inte på något sätt för att skryta utan jag vill verkligen dela mina erfarenheter med er. Att använda sig av attraktionslagen fungerar för att attraktionslagen fungerar varenda sekund för oss alla. När vi visualiserar hur vi vill att det ska vara, har tillit i processen och låter livet skapas i samklang med vårt heliga kontrakt och våra drömmar så går våra drömmar i uppfyllelse och manifesteras. Så enkelt är det egentligen. Men det som är svårare är att vi ska våga tro eller ännu hellre ta för givet att våra drömmar ska gå i uppfyllelse.

De senaste åren har jag förvekligat att leva ett liv i frihet genom att driva företag och skapa arbete där jag får arbeta med det jag älskar och att jag kan göra det varifrån i hela världen jag önskar. Frånsett Corona då såklart. Vi kan alla, vi har alla möjligheten. Vi har olika förutsättningar men vi kan alla lyckas. Under juli och augusti ha jag två kurser som hjälper oss på vägen. Dels Hitta ditt livs högsta syfte i juli och sen Lev i framgång i augusti. Kanske vill du komma och vara med här på vårt vackra The Lighthouse? Här är länk till hemsidan: https://www.thelighthouseonsala.com/

Det finns i skrivande stund några platser kvar.

Du kan även se vad jag gör på min hemsida: https://www.helena-magdalena.se/

Ungdomarna badar på stranden i mörkret, en hund skäller och jag sitter och lyssnar på vacker pianomusik och det är dags för mig att gå och lägga mig. Vi hörs snart igen! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Länk till min astroguidning på Nära: https://www.tidningennara.se/artiklar/astroguidning/

Länk till Tidningen Tara: https://www.tara.se/ Mina horoskop från Tara delas på min blogg.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page