top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Nya uppdrag för Tidningen Nära ♥️


Jag minns ännu den dagen då Madeleine Walles, chefredaktör mailade mig och frågade om jag ville blogga för Nära. Det var i februari 2013 och jag gick genom Kungsparken i Göteborg och kände att mobilen plingade till av mailet. Så glad jag blev, så oerhört glad! Så, jag började som bloggare i mars 2013 och har bloggat för tidningen i många år. Det har varit så stor glädje! Genom åren har jag även gett ut mina böcker Lev din dröm och Lev i din kraft tillsammans med Nära ♥️🙏🏻 Jag har även haft det fina uppdraget att föreläsa och hålla meditationer på Näras andliga kryssning under många år.

Kollegorna på Nära har blivit mina fina vänner: Madeleine Walles och Paulina Holkenberg på redaktionen och de andra profilerna på bilden: Pierre Hesselbrandt, Ewa Olsson, Benny Rosenqvist, Anna-Lena Wikström och Anna Strandlind. Här är vi samlade på Näras 10-årsjubileum i Stockholm 30/11 2019, en jättehärlig kväll då vi fick mingla tillsammans med många av våra härliga läsare.

i alla fall så har jag slutat blogga för Nära, jag saknar det, men jag har fått två väldigt fina uppdrag. Det ena uppdraget är att skriva horoskop i varje nummer av tidningen och det andra är som webb-profil, och skriva astro-guidning inför varje vecka. Jag är passionerat intresserad av astrologi och hur vi påverkas av planeternas energier, så det känns som jätteroliga och spännande uppdrag!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page