Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Reconnective Healing (även på distans)

Reconnective Healing

Eric Pearl rekommenderar att man tar emot Reconnective healing 3 ggr på en vecka. Därefter kommer din kropp och själ fortsätta att fördela energierna inom dig dit de behövs. Arbetet med energierna kommer att fortsätta inom dig i flera veckor och vissa upplever resultat direkt och vissa upplever att de fått mest effekt några veckor senare.

Reconnective Healing® är en helt ny form av healing som för första gången finns på planeten. Den liknar inget vi tidigare stött på och kommer till oss genom en helt ny bandbredd, vilket leder till att ljus- och informationsflödet blir större. Skillnaden mellan andra healingformer och Reconnective Healing® kan liknas vid den mellan uppringt internet och höghastighetsbredband.

Reconnective healing är den process som upprättar förbindelsen mellan oss och universum och därmed låter healing komma till stånd. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing® , och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Idag reser Eric Pearl världen runt för att visa andra hur de får tillgång till denna helande energi. Han reser även runt och föreläser för bla. professorer på sjukhus och universitet och han har varit med i otaliga TV program. Se länk nederst på sidan för att komma till Eric Pearls hemsida där du kan ta del av forskningen.

Att få Reconnective Healing® är många gånger en livsförändrande upplevelse, som kan leda till ett läkande av din kropp, din själ och ditt sinne. De kännbara energierna initieras av Reconnective Healing®-utövaren i början av sessionen och fortsätter att verka i dig lång tid efter mötet.

Genom din medverkan, kommer du för alltid att vara förändrad vilket gör att du är i samklang med högre frekvenser än tidigare.

Under sessionen upplever vissa ett omedelbart helande. För andra sker detta efter en tid. Varje persons upplevelse är dess egen och unik."Om du har tur kommer ditt helande i en form som du har kunnat förutse.

Om du har riktig tur kommer helandet i en form som du inte ens drömt om - en form som Universum tänkt ut, speciellt för dig. -- Dr Eric Pearl"

Vilken form än helandet tar är mellan dig och dessa frekvenser och är speciellt och unikt för just dig.

Reconnective Healing® kan ges via personlig kontakt (en till en) eller på distans.

Reconnective Healing Distans

Om du inte har möjlighet att besöka mig personligen så fungerar Reconnective healing lika bra på distans. Energierna är verksamma och kan skickas över stora avstånd, energin blir till och med starkare på avstånd!

Vid distans healingen kommer vi i förväg överens om en tid, maila mig via mitt kontaktformulär. jag tar kontakt med dig, du betalar in i förskott på mitt bankkonto och vi kommer överens om 1-3 tider. (Eric Pearl rekommenderar 1-3 besök, helst inom loppet av en vecka). Då har energierna förmedlats till dig, och din kropp och själ kommer i kontakt med energierna som påbörjar helandet för dig; fysiskt, mentalt och emotionellt. 

När det är dags för distanshealing så lägger du dig bekvämt, blundar och kopplar av. Du kommer förmodligen att uplleva olika saker omedelbart, vad som händer kan vi inte veta innan men de allra flesta upplever olika saker redan under sessionen Jag ringer sedan upp dig efteråt för att höra hur du upplevde healingen.

En distanshealing är lika effektiv som om du besöker mig personligen.

För mer information om Reconnective Healing se på sidan Reconnective Healing.