Välkomna till Helena-Magdalenas Livsguide

                - för andlighet och högre medvetande           

             

Klicka här för att redigera underrubrik

Aktuella kurser och nyheter

Följ mig gärna på Facebook: Helena-Magdalena Ivekrans så kan du prenumerera på mina event där


I Tidningen Nära nr 3 debuterar jag som Nära-profil och flyttar in i tidningen. Mitt ämne kommer vara astrologi, som jag ägnat mig åt i många, många år. Jag kommer svara på läsarnas frågor och försöka ge klarheter gällande stjärntecken, planeter, hus och annat som ni funderar över. Välkommen sommar och höst 2018! 

I juli är jag och håller kurs, tillsammans med Sofia, i Aten, Grekland. Vi besöker som alltid Akropolis, Mysterieskolan i Eleusis och sommarkursen innehåller även besök på Temple of Poseidon, Temple of Aphaia, Minestriy of Agios Nectarios och Palliachora (den mystiska spökstaden) 

 

I augusti tas de mediala kurserna upp igen, på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping. 

I september startar jag upp en kurs i Medial utveckling - grund, i Särö utanför Göteborg. Där jag kommer hålla 4 kurser under höst-18 och vår-19- För mer info se här: https://www.facebook.com/events/1768966836533076/

I september håller jag även kurs både på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping, innan det är dags att resa tillbaks till Aten igen. Under den andra resan som är sista veckan i september reser vi upp till Delphi där oraklen satt i 1200 år och vägledde de mäktiga människor som släpptes in i Apollons tempel. Under den veckan åker vi även till mysteriskolan i Eleusis och gemensamt för båda resorna är det självklara besöket på Akropolis i hjärtat av Aten, vi vandrar i Plaka och myser och en heldag blir det ute på ön Aegina. 
För mer info klicka här:
Septemberkursen: 22/9 - 29/9 
22-29 Kurs i Aten, Grekland A magical journey in Greece, Akropolis, Mysteryschool of Eleusina, Delphi, Aegina 
Läs mer i vårt facebookevent: 

Sen är det plötsligt oktober och jag kommer hem lagom till Näras andliga kryssning den 14 oktober. Senare i oktober återvänder jag återigen till Änglahus i Höör för helgkurs. 

November blir en mysig månad med kurser både på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping. Eventuellt blir det även en kurs i attraktionslagen i Hudiksvall. 

I december befinner jag mig åter på plats i Göteborg och välkomnar nya kunder. 
Under 2017 har jag haft Medial utvecklingskurser fyra helger på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping. Under 2018 kommer jag hålla Medial utvecklingskurs fördjupning på bägge ställena. För mer info läs här: 
På Kristall & Healingboden i Jönköping kommer jag även hålla helgkurser om Mysterieskolan. På Änglahus håller jag helgkurser i Attraktionslagen och Aktivera ditt supermedvetande under 2018. Titta in på hemsidorna på respektive ställe för mer info. 

 

Aktivera ditt supermedvetande!
Vilket gynnar ditt själsliga, mentala och mediala förmåga.
Under denna helg kommer vi aktivera våra 12 chakran och vi kommer meditera med mycket höga frekvenser och visualisera att vi är på olika kraftplatser (se nedan).
Vi kommer göra mediala övningar, kopplade till högre medvetande t ex fjärrskådning, kanalisering, psykometri mm
Denna aktivering och utbildning har kommit till Helena-Magdalena det senaste året och äntligen kan vi starta upp och använda detta magiska material till att hjälpa andra att aktivera sitt supermedvetande.

Jag har startat en Mysterieskola - läs mer i egen flik - ett samlingsnamn för allt jag gjort i över 30 års andligt sökande och studerande.