top of page
Above the Clouds

Athinas Blue Ray Healing 

 

Athinas Blue Ray Healing 777:- 

Jag är sedan tidigare utbildad Reikihealer och jag är även diplomerad av Eric Pearl i Reconnective Healing och The Reconnection och jag har haft 1000-tals behandlingar. När jag kallades till Aten så fick jag till mig, kanaliserat, att jag skulle ta med människor till Aten och tempelplatserna för att ge aktiveringar (initieringar). Under våra resor på de mystiska tempelplatserna från antiken så började min healing att förändras. Efter att ha ”hört” Blue Ray viskas i mitt huvud under många månader och hittat Shekina Rose förklaring om The Blue Ray Souls så fick jag till slut se de blåa strålarna över Aegean Sea och över Aten (som egentligen heter Athina). Över Aten och Grekland är Pleijadenerigerna väldigt starka och där är också kopplingar till forna Atlantis.

Under mina behandlingar fördes mina händer i olika mönster, i luften över min klient och jag fick rita ner dessa olika symboler och så kanaliserade jag ner en ny healingform. Vi är ett 10-tal personer som arbetar med Athinas Blue Ray Healing och Athinas Blue Ray Activation. För att få mer info om vem du kan anlita kontakta mig.

 

Athinas Blue Ray Healing är en kraftfull healing. Den helar och läker dig på flera olika plan, ur djupet av dig själv. Den balanserar dina chakran och ger en ”karmic-release” det vill säga den helar och läker även de obalanser du haft med dig in i detta liv.

Healingen startar vid vår behandling för att sedan pågå i flera månader.

Athinas Blue Ray Healing kan utföras även via distans.

 

Athinas Blue Ray Healing 777:-

 

Athinas Blue Ray Healing – Distanshealing – kvällstider 777:-

 

För att boka tid via telefon skicka sms på 0768-904906 777:- via telefon

Vid personligt möte bokas tid på Regnbågen i Haga, Göteborg Regnbågens böcker & smycken, Göteborg, Haga – Bokadirekt, 800:- för 55 minuter eller 500:- för 25 min – skriv healing när du bokar tid.

Athinas Blue Ray Activation

Athinas Blue Ray Activation 1777:-

 

När jag fick till mig att jag skulle ta med mig människor till Aten, Grekland för att initiera in i de höga Peijadenergierna, Athinas Blue Ray så visades jag också hur jag skule göra initiering, aktivering av våra 12 chakran för att hela, läka och fullborda så att vi kan få tillgång till våra ”blueprints – våra själsminnen” i våra DNA. Jag lovar, jag förstår inte själv hur det går till men jag vet att det sker. Många har rest med mig och Sofia i Grekland och vi har gjort många aktiveringar/ initieringar i Plutoniums grotta på platsen för Eleusis Mysterieskola från antiken. De energierna som har aktiverats där och även i Delfi har jag och mitt team fått möjlighet att arbeta med för våra klienter i dag, även här hemma i Sverige.
Vid en Athinas Blue Ray Activation så aktiveras dina 12 chakran, hela vägen upp till den högsta källan. Det aktiverar dina blueprints, dina själsminnen och den visdom som du tillägnat dig i detta och tidigare liv.


Denna behandling kan utföras på plats eller via distans.

 

 

För att boka tid via telefon eller på The Lighthouse Onsala skicka sms på 0768-904906

Priset är 1 777:-  

Vid personligt möte bokas tid på Regnbågen i Haga, Göteborg Regnbågens böcker & smycken, Göteborg, Haga – Bokadirekt, 1777:- för 55 minuter

bottom of page