top of page

lör 03 juli

|

Hotel Parthenis

Aten - Into the Mystics Akropolis, Eleusis, Korinth juli2021

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Aten - Into the Mystics Akropolis, Eleusis, Korinth juli2021
Aten - Into the Mystics Akropolis, Eleusis, Korinth juli2021

Tid och plats

03 juli 2021 22:00 – 10 juli 2021 15:00

Hotel Parthenis , Leof. Kon/nou Karamanli 21, Voula 166 73, Grekland

Om evenemanget

 Datum för 2020 är fastställt! 4-11 juli 

OBS: Det är två olika resor, en görs i juli med Aten, Akropolis, Korint, Delfi mm och rundresan uppe i Delfi och Meteora med Agistri och Aegina görs i september länk till den: 

Utveckla ditt medvetande och hitta ditt livssyfte! 

Är du beredd på att utveckla ditt högre medvetande och verkligen bli den du är ämnad till att vara den du verkligen kom till denna världen för att vara? Vill du öppna upp så du kan ta emot information från det som finns bortom? Vill du vara en människa som förnimmer framtiden, kan utveckla ett större minne, vill kunna utveckla förmågor som du inte trodde du hade? Vill du verkligen lära dig attraktionslagen till att alltid skapa det du föreställer dig? 

Följ med på en livsförändrande resa till magisk Aten och arbeta med din personliga och andliga utveckling. Varmt välkomna till en magisk vecka i vackra Aten. Energierna över Grekland är mycket speciella med höga frekvenser. Här har mycket av vårt nuvarande samhälle skapats som tex demokratin. Här finns en gedigen antik historik med Grekiska Gudar och Gudinnor, tempel, Atens antika Mysterieskola och mycket mer. 

Under denna vecka besöker vi Mysteriekskolan i Eleusis - en plats som är väldigt mäktig i sina energier. Vi mediterar och gör initieringar på denna magiska plats. Vi kommer åka till Tempelstaden i vackra Korinth, där bland annat Aphrodites tempel finns. 

Vi kommer besöka den mysiga ön Aegina och där besöka Tempel of Aphai, Agios Nectarios Monastery, Paliachora: den mystiska spökstaden och Colona Apollons tempel. 

Självklart blir det även en dag inne i Aten - i de smala gränderna i Plaka och upp på Akropolis och Akropolismuseet. 

Däremellan så solar och badar vi, äter god mat och njuter i varandras sällskap! 

Mer info om schema mm kommer efter texten! 

Helena-Magdalenas upplevelse Av Aten: 

(text kriven 2017 - och beskriver hur allt började) 

Två gånger har jag åkt ner till Aten för att besöka min fina vän Sofia. Tillsammans med min fina vän Sofia och hennes barn har jag fått möjlighet att besöka alla magiskt, vackra platser i och runt Aten. Energierna och frekvenserna är oändligt höga och jag har aktiverats upp på väldigt höga nivåer. Det har inneburit att jag varje gång när jag kommit hem har förändrats mitt liv totalt. 

Innan förra sommaren hade jag medial utveckling och min medhjälpare Helen säger att hon ser som en stor man, en mästare i ljusblått, står bredvid och är så tacksam att jag ska komma till Aten. Jag går hem och bokar biljett och är så tacksam för min ständiga vägledning av högre dimensioner som jag ständigt får. 

Jag reser ner, sitter med min fina vän Sofia på stolen på terrassen och får till mig att vi ska starta utbildningar på plats i Aten. För att fler och fler ska aktiveras i de höga energierna i Aten. 

Under tiden jag är där får jag till mig hela min andra bok. Som att en röst talar till mig och ger mig alla ord som ska skrivas till människorna. 

Numer räcker det att jag tänker på Aten för att denna energi ska fylla mig och höja min frekvens och jag längtar ständigt efter att få resa ner till underbara Sofia och magiska Aten. 

Aten är en av världens äldsta städer, ca 7000 år gammal. Hela Aten genomsyras av Gudarna och Gudinnorna ur den grekiska mytologin. Den grekiska mytologin har gett planeterna sitt namn och för mig som är astrolog så blir Aten mitt naturliga andra hem. 

Förra sommaren reste vi till Poseidons tempel, långt upp på klipporna, över havet kändes det som att energierna strömmade så starkt igenom oss. Med en oändlig ödmjukhet strå vi på klippan och blickar ut över havet så som Gudarna gjort för länge, längesen. 

Vi har även, vid flera tillfällen, med blotta ögat fått se de blå strålarna (The Blue Rays) som är helande och läkande. 

Akropolis ruvar mäktigt över Aten, ögonen dras dit ständigt. Hela området vibrerar på oerhört höga frekvenser, kanske är det därför inga fåglar flyger över Akropolis? 

När jag kom hem från Aten attraherades jag väldigt starkt av böcker med energi och visdom från Pleijaderna, det kom i min väg, ständigt. Till och med så min dator börjar spela Youtubeklipp med Barbara Marciniak. 

Jag har fått till mig att jag ska hålla resor till Aten för personlig utveckling. Jag ska arbeta med de som kommer ner för att uppdatera dessa människors 12 chakran, jag har fått till mig nya program och aktiveringsbehandlingar. 

Resan till Aten kommer föra oss alla upp på mycket högre frekvenser och vi kommer bli aktiverade till att utveckla våra högre medvetande. Detta kommer innebära att vi alla förstår, i djupet av vår själ, att allt som finns är den fria viljan och den fria tanken – tanken är skapande och vi är alla kreativa skapare till vår framtid! Det finns inget vi inte kan göra eller vara när vi öppnar upp vår aktivering. 

Vi kommer alla kunna telepati, visualisering, vi kommer alla kunna förnimma framtiden och väldigt viktig information för oss och andra människor. 

Framtiden är vår och vi kan alla vara kreativa medskapare till vår egen framtid. 

Vi kan alla förnimma och få ner viktig information för vårt eget och andras växande och utveckling. 

Människan står inför stora förändringar nu när vi lämnar den fyrkantiga tredje dimensionen och går vidare upp i medvetenhet till femte dimensionen. 

Det kommer krävas att vi förändrar vårt sätt att se på och förstå Universum och använda Universums naturlagar. Det är dags för oss alla att vakna upp och leva i medvetenhet. 

När vi väljer att leva som medvetna skapare till vår egen framtid och samarbetar med dessa höga energier så kommer våra själar kunna ta emot information från helt andra dimensioner. 

När vi vill göra detta så kommer våra själar komma i kontakt med andra dimensioner. Vi lär oss hur tankens kraft verkligen fungerar och frigör oss ifrån en mängd felaktiga mentala programmeringar. 

Vi blir fria och förstår att vilja är fri! Vi kan göra vad vi vill och det är tankarna som skapar. 

På resan kommer vi meditera och få ta del av information på väldigt höga frekvenser. 

Vi kommer åka till kraftplatser med mycket höga energier och vibrationer. Vi kommer arbeta med oss själva och vår personliga utveckling i oerhört vackra miljöer. Vi kommer ha lata stunder på stranden och Aten är fortfarande sommarvarmt och havet är underbart att bada i. 

Vi kommer gå ut på mysiga krogar och äta middag tillsammans. Vi kommer ha ”prova på” av olika energibehandlingar. 

Vi kommer besöka Akropolis, det heliga, antika området i centrala Aten där Partenon vilar på sin klippa. 

Vi kommer vandra på platsen där den sista antika Mysterieskolan var belägen, ruinerna finns kvar och det är väldigt speciella energier på platsen. Vi kommer resa till Korint, där Korintierbreven ur Bibeln, skrevs. Där kommer vi vandra runt i den vackra Tempelstaden och vi åker även upp på berget där Aphrodites Tempel är beläget. 

Vi kommer besöka butiken, där jag och Sofia var ”väntade” för att komma och hämta en symbol för ett par år sedan. Vi kommer Även träffa Kostas, mannen som fått information uppifrån om att vi var på väg. Vi kommer vandra i tidlösa Delphi och här är så speciella energier så det känns som man blir helt tidlös. 

Vi kommer meditera tillsammans, bland annat kommer vi aktivera vårt högre medvetande i Plutoniums grotta på Mysterieskolan. Det är en aktivering/initiering som ökar vårt högre medvetande och förbinder oss med den högsta källan

Anmälan snarast!

Varmt välkomna! 

Lördag 4/7 

Ankomst till Aten. Vi vill gärna att alla samlas senast lördagen den 4/7 i Voula, Aten så att alla kan delta vid morgonmeditation på stranden den 5/7. 

(Mer om bokningar, hotell mm se nedan) 

Söndag 5/7: Morgonsamling och meditation på stranden. Ledig dag med sol och bad. 

19: 00 Välkomstmiddag på Emmantina Rooftop i Glyfada (vi åker dit tillsammans från Voula). Vi njuter av en av alla vackra solnedgångar över Aten och Aegean Sea och landar in i en underbar vecka som vi alla ska uppleva tillsammans. 

Måndag 6/7 : Mysterieskolan i Eleusina 

Vi samlas på hotellet, efter frukost kl 9. Vi tar taxibilar som tar oss till Mysterieskolan i Elusina. Denna fantastiska plats som var den sista Mysterieskolan i Europa. Här finns resterna kvar av den skola där bland annat Aristoteles och Platon var aktuella. Där mediterar vi, ser oss omkring, besöker museet, därefter tar vi lite lunch i Eleusina och åker därefter gemensamt tillbaks till Voula för att sola och bada. 

Tisdag 7/7: Aten - Akropolis 

Morgonmeditation på stranden. Senare träffas vi för att tillsammans åka in till Aten. Vi kommer besöka Atens stolthet; Akropolis och Akropolismuseet. Vi strövar runt i Plaka och Monastriaki och äter middag på någon mysig roof-top och ser ett vackert upplyst Akropolis och därefter åker vi tillsammans, i taxi, tillbaks till Voula. 

Onsdag 8/7: Aegina 

Tidig morgon tar vi taxi till Pireus och färjan ut till Aegina. När vi kommer fram så åker vi först till det vackra klostret och kyrkan Agios Nectarios, kyrkan för mirakel. Därefter stannar vi vid resterna av den Mystiska spökstaden Paliachora, där invånarna bodde inne i berget och byggde 365 kyrkor som skydd på berget. Några av kyrkorna finns kvar. Därefter fortsätter vi upp till Temple of Aphaia som ligger på berget med en magnifk utsikt över Aegina, Aegean Sea (där det är fullt av deliner) och Aten. Efter utflykten på berget tar vi oss tillbaks till Aegina town för att bada och besöka Apollos tempel vid Colona nere i hamnen. Sen är det dags att ta färjan tillbaks till Aten. 

Torsdag 9/7: Vilodag 

Vilodag och förhoppningsvis ges det möjlighet till prova-på behandlingar. 

Fredag 10/7: Korinth 

Vi reser till den vackra Tempelstaden Korinth. Här finns en vacker tempelplats med bland annat Apollos tempel. Museét i Korinth är väldigt vackert med en mängd statyer bevarde. Energin på platsen är väldigt speciell. Efter besöket vid tempelplatsen åker vi vidare ner till Isis tempel vid havet. Där kan vi bada vid ruinerna och äta lunch på en mysig taverna. På väg hem besöker vi även Korinth-kanalen. 

Lördag 11/7: Aten 

Morgonmeditation på stranden och vi njuter av den sista dagen i vackra Voula. På eftermiddagen reser vi åter in till Athen för de som vill. 

(Reservation för ändringar i programmet) 

Kursansvariga: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och Sofia Dakouglou

Pris för kurs: 3999:- 

(Pris för er som varit med tidigare 3 499:- )

Anmälningsavgift: 2000:- snarast för att reservera din plats, begränsat antal platser! 

Anmälan senast 30/4

Slutbetalning senast: 30/4 

Utflykter mm på plats ca 250 € (betalas kontant på plats till Sofia, då Grekland är ett land där det meste betalas i kontanter, Sofia sköter betalning för taxi- och bussresor, inträden mm) 

Detta ingår i de 250€ 

Välkomstmiddag på Emmantina 

Taxi tor till Eleusina, inträde till Ancient Mystery School

Resa tor till Korinth – inträde till museér och tempel 

Färja tor Aegina, taxi på ön 

Med mera... 

Kursavgift återbetalas enbart i väldigt specifika fall. I övrigt se till så din hemförsäkring täcker din ev avbokade resa. 

Vi har reserverat hotellrum till oss på Parthenis i Voula, så hotellrummet bokas av Helena-Magdalena, betalning sker på plats. 

Pris: ca 55 € /natt i enkelrum ca 

Flyg bokar du själv - sök gärna resa här: www.momondo.se 

Flygbuss till hotellet är buss X96 och den stannar utanför hotellet i Voula. Taxi kostar ca 40€ om du kommer på dagen. 

Vart efter du betalar in anmälningsavgift så lägger vi till dig i Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/2428920723829645/?ref=share

För frågor och anmälan kontakta Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt på info@helena-magdalena.com 

Varmt välkomna till en magisk resa i templen, mystiken, magiken i Aten med omgivningar. 

Betalning sker via Swish eller bankgiro, men kontakta mig först så du får bekräftelse på att det finns platser kvar! 

Om du är företagare så kan du dra din resa då vi kommer ha konferensprogram på resan. 

Om du är företagare som vill ge möjlighet att ge ”prova-på” av olika energibehandlingar kontakta Helena-Magdalena snarast. 

För praktiska frågor gällande det som sker i Aten svarar Sofia bäst på frågor.

Varmt välkomna önskar Sofia Dakouglou och Helena-Magdalena Ivekrans 

OBS! 

Vi är inte på någt sätt reserrangörer, vi erbjuder en kurs i personlig utveckling på plats i Aten. 

Hotel och flyg bokas av varje deltagare separat.(Anmälningsavgiften återbetalas inte, då vi har administrativa kostnader för hotellbokning, bussbokning, planering mm.)

Vi reserverar och även för att vi behöver vara minst 8 delägare för att kunna genomföra kursen. 

Dela detta evenemang

bottom of page