top of page
Pampas Grass

Samtalsterapi

Denna tjänst är terapeutisk och medial 

Samtalsterapi (filosofi som terapi) 777:-

I grunden har jag en Social Omsorgsexamen, med bland annat sociologi, psykologi, psykologi – icke verbalt beteende, autism med mera som olika ämnen.

Jag har arbetat i över 10 år som chef inom socialtjänsten. Med anledning av min bakgrund så erbjuder jag samtalsterapi, med grunden i det spirituella och filosofiska, vilket handlar om acceptens, tillit och att guidas igenom sitt liv utan att kämpa, att våga släppa taget och att ändra sin uppfattning och sitt beteende. Även dessa samtal är mediala men de är mer terapeutiska, vilket vi kan behöva i bland när vi vandrar genom livets snåriga stig. Det kan vara hjälp med att hantera ångest och oro under svåra perioder, det kan vara att få stöd och verktyg i att ta sig igenom tuffa situationer av olika slag. Min grund är alltid andlig och medial och jag arbetar intuitivt även i min samtalsterapi.

 

För att boka tid via telefon skicka sms på 0768-904906 777:- via telefon Vid personligt möte bokas tid på Regnbågen i Haga, Göteborg Regnbågens böcker & smycken, Göteborg, Haga – Bokadirekt, 800:- för 55 minuter eller 500:- för 25 minuter.

Above the Clouds
bottom of page