top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-NĂ€tt

ATTRAKTIONS LAGEN


đŸ“·


Attraktionslagen under vintern och vÄren!  

Hej! 

Jag vill börja med att önska dig en underbar vecka! 

Dessutom vill jag skriva till dig som ville gÄtt min kurs LÀr dig kanalisera, men som inte fÄtt plats. Jag kommer starta en likadan kurs till, med start 14-15 mars, sen 9 - 10 maj, 29 - 30 augusti och 31 oktober - 1 november.

Maila mig via min hemsida för att anmÀla dig!

Den kommer vara likadan som den som ligger ute i upplÀgg, tider med mera. SÄ snart jag hinner sÄ lÀgger jag upp den pÄ hemsidan. 

Jag Àr pÄ semester under nÄgra veckor, men passar pÄ med ett nyhetsbrev. Jag sitter hÀr i Florida och solen har precis gÄtt upp över havet. Om bara nÄgra timmar ska vi ge oss ut pÄ kryssning till Jamaica, Cayman Islands, Mexico och Bahamas. 

För tvÄ Är sen var jag ocksÄ pÄ kryssning i Karibien, tillsammans med tre hÀrliga tjejer. DÄ var vi och lyssnade pÄ underbara Esther Hicks. Esther och Jerry Hicks har verkligen varit tvÄ av mina största inspiratörer vad det gÀller attraktionslagen! SÄ fantastiska mÀnniskor.

För dig som kanske inte kĂ€nner till Esther & Jerrys Hicks sĂ„ Ă€r det dom som har skrivit ”Be sĂ„ ska du fĂ„â€, Skapa din framtid och Attraktionslagen bland andra. Esther kanaliserar en energi, en intelligens som kallar sig Abraham. Det har hon gjort i mĂ„nga, mĂ„nga Ă„r och de har hjĂ€lpt tusentals mĂ€nniskor vĂ€rlden över att skapa och leva sitt allra bĂ€sta liv.

Attraktionslagen Àr en Universell visdom och kanske Àr vi mÄnga som pÄ nÄgot sÀtt kÀnt pÄ oss att vi sjÀlva Àr medskapare till vÄr egen framtid.

För mig har det alltid varit en sjÀlvklarhet och jag brinner alltid för att fÄ mÀnniskor att sjÀlva bli mÀstare i sitt eget liv, skapa sin framtid och manifestera det dom drömmer om. För att för mig sÄ Àr jag helt övertygad om att nÀr vi förÀndrar vÄrt sÀtt att se pÄ verkligheten sÄ förÀndras verkligheten. Genom Ären har jag inspirerats mycket av Hicks, Napoleon Hill, Bob Proctor med flera och jag fÄr stÀndigt pÄminna mig om vart jag Àr pÄ vÀg, hur mitt mindset ser ut med mera.

NÀr jag reste i vÀg pÄ kryssning och lyssnade en vecka pÄ Abraham -  Esther Hicks (Jerry lever tyvÀrr inte lÀngre) sÄ förÀndrades nÄgot djupt inom mig, som att kÀnslan att allt Àr möjligt verkligen Àr det.

Jag funderar ibland pÄ hur mitt liv sett ut om jag inte vÄgat lita till Universums mÀktigaste lag; Lagen om attraktion. Mitt liv hade definitivt sett helt annorlunda ut och jag hade nog inte ens vÄgat försöka.

Under de veckor jag Àr hÀr i USA och i Karibien sÄ Àgnar jag mig mycket Ät meditation och personlig utveckling. Framförallt kommer jag lyssna pÄ Bob Proctor och Dean Graziosi som Àr oerhört inspirerande. SÄ jag kommer vara fylld av inspiration nÀr det Àr dags för mig att inspirera underbara mÀnniskor hemma i Sverige och i Finland.

Min vision Àr att fÄ alla mÀnniskor att förstÄ att vi sjÀlva Àr magnifika medskapare till vÄr egen framtid och att vi sjÀlva har en enorm förmÄga att skapa de liv vi drömmer om. Genom Ären har jag nÄtt ut till över en miljon mÀnniskor; genom tv, blogg, böcker, förelÀsningar och kurser! Det Àr jag oÀndligt tacksam för och min absolut största belöning Àr att jag fÄtt se mÀnniskor verkligen skapa sina underbara drömliv! Oavsett hur det drömlivet ser ut! Var och en blir salig pÄ sin ranson. 

Vill du hitta och leva din högsta potential sÄ kanske jag kan fÄ möjligheten att inspirera dig! 


Först ut startar jag webb-kurserna:

Lev i frihet och Lev i framgÄng den 28/1.

Lev i frihet riktar sig till dig som vill förÀndra ditt liv; din glÀdje, lycka och att lyckas skapa de förÀndringar du önskar, att leva dina drömmar.

Lev i framgÄng riktar sig till dig som vill skapa en underbar karriÀr och satsa pÄ att förverkliga dig sjÀlv och din högsta potential.

FörelÀsningar: 

PÄ fredagen den 31/1 har jag Ärets första förelÀsning om attraktionslagen pÄ Mölnlycke Yoga & Meditationscenter

Redan torsdagen den 6/2 har jag nÀsta pÄ SSG i Göteborg

Den 19/3 förelÀser jag om attraktionslagen i AlingsÄs.

DÀrefter Àr det pÄ Harmoni Expo i Stockholm sista helgen i mars.

Dessa tre förelÀsningar hittar du i mina event pÄ Facebook:


Kurser i Attraktionslagen:  Om du lÀngtar efter att verkligen fördjupa dig i attraktionslagen och skapa förÀndring sÄ rekommenderar jag mina kurser om Lev i frihet!

Den första Ă€r pĂ„ vackra Arken Spa i Göteborg 1 – 2 februari

Den andra Ă€r pĂ„ vackra HĂ€rmĂ€ Spa i Finland 4 – 5 april
Jag önskar dig en underbar vecka och kom i hĂ„g att LIVET ÄR EN MAGSIK GÅVA! 

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page