top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Blue Rays, Indigo, Kristall och Diamantbarn

Själsgrupper!

(Favorit i repris)Vi människor genomgår ständiga förändringar o vår utveckling, givetvis är det så, annars hade utveckling inte gått framåt. Om vi utgår ifrån att allt vibrerar på olika frekvens, precis allt i Universum och att vi människor är integrerade med Universum genom att vi kommunicerar genom våra känslomässiga vibrationer. Vi kan vara uppspelta eller nedstämda, det handlar om vibrationer.


Vi har en frekvens beroende på vår egen känslighet. Om vi vibrerar på högre frekvens så är vi mer mottagliga för världen omkring oss, många av oss är högkänsliga personer och även mycket mediala. De barn som föds är på högre och högre frekvens och det bidrar till att mänskligheten ska vibrera upp på högre frekvens. Titta in i ögonen på de små barnen så möter ni många av kristallbarnen, kristallbarnen har stora, klara ögon och det är som att man ser känsligheten de utstrålar. De är väldigt intuitivt utvecklade och de vet sanningar. Om vi tänker att jordens utveckling också går i steg framåt så kan man jämföra det med våra telefoner; först kom I-phone 3, sen 4, sen 4s, sen 5, sen 5s och sen 6 och sen 6s och nu väntar vi på I-phone 7. Vi kan egentligen jämföra det lite grann med mänskligheten, vi utvecklas mer och mer och går upp i högre och högre dimensioner. Vissa vill ha kvar sin I-phone 3 och till slut tar uppdateringarna slut och då finns det inte utrymme för utveckling och man inte uppgraderar sig till en nyare telefon. Lite så kan det kännas när vi möter de nya barnen vi förstår inte allt, för de är före oss på olika sätt.

Vi är viktiga för dessa barn.


Många av oss tillhör en själsgrupp som kallas Blue Ray, vi föddes mellan 1950 och 1970 någongång. Vi är en känslig själsgrupp med mediala gåvor och förmågor. Många av oss är introverta och har hållit vår andlighet för oss själva, eller i väldigt slutna sällskap. Av oss var det många som 1993, när Neptunus och Uranus, stod i konjuktion hade ett andligt uppvaknande. Det spreds andlighet genom Sverige, mässor anordnades, böcker gavs ut och mycket handlade om den nya tiden vilket gjorde att mycket samlades under begreppet new age. I det begreppet la man sedan in en massa olika ämnen, så new age begreppet har alltid landat lite fel. I alla fall så är vi många som är Blue Rays och många av oss har ägnat oss åt andlighet i många, många år, men mer på varsitt håll. Efter the Blue Rays började Indigobarnen födas, Indigobarnen är här för att visa oss att de gamla 3.e dimensionens system är fel. Indigobarnen har svårt för att följa givna regler, helt enkelt för att de inte förstår varför de finns. Många av Indigobarnen hade problem med skolan, varför ska man sitta still, varför ska man lära sig massa kungar utantill och varför ska allt vara så fyrkantigt? Många av barnen med Indigoenergi har haft svårt att anpassa sig till systemen och de har kämpat hårt för att ifrågasätta gränser och regler.


Efter Indigorbarnen började det födas barn på ännu högre frekvens, kristallbarnen, de vibrerar på hög frekvens. De ser igenom allt och de har mediala förmågor. De vet vad som är rätt och fel och har som ett inbyggt system för rättvisa, för allas lika värde, både människors och djurs. De reagerar starkt på orättvisor genom att de blir väldigt ledsna och illa berörda. De är inte utåtagerande som Indigobarnen, de är mer introverta och lugna och mycket känsliga. När man ser in i ögonen på ett kristallbarn så är det som att all visdom finns där. De berättar sakligt, med tårar i ögonen, hur vi ska värna om djuren och naturen, hur vi ska leva i fredstid och hur alla är lika värda. Därefter kommer diamantbanen, med en ännu högre vibration. Dessa barn är så små ännu så det är svårt att se hur de kommer vara som personer, men de har oändligt mycket visdom med sig, Det är mycket gamla själar som kommer ner på jorden nu. Dessa barn är här för att rädda världen. Vi som också lever i högre frekvens behöver finnas för dom. Vi behöver stötta dom i sin själsliga utveckling och bekräfta dom i deras sanning. Många av oss som är Blue Rays har levt i femte dimensionen sedan 30 år tillbaks på god väg upp i både sjätte och sjunde dimensionen. Dessa barn är redan där. Vi människor är magiska själar när vi föds, men på olika sätt så stängs vi av och glömmer våra tidigare liv och vår visdom. Dessa nya själar glömmer inte, de stängs inte av. Även om världen på olika sätt vill få ner frekvensen för dessa barn, så lever de helt i klarhet om hur det ska vara. Det är väldigt fina själar här nu och vi som har varit här längre behöver hjälpa dom på olika sätt.


Genom att vi själva står i vår sanning och lever vår andlighet så visar vi dessa barn och ungdomar den andliga vägen. Ett mycket vist kristallbarn som jag känner väl, en av mina döttrar kom hem häromdagen och berättade att hon sett en märklig kvinna på en båt. Vi förstod båda att det var en kvinna från andevärlden hon sett. Hon tyckte det var läskigt och blev rädd, jag försökte förklara de olika världarna för henne och att det enbart är som en slöja emellan. Efter en stund tittade hon på mig och sa: Ingenting finns egentligen allt är bara en illusion. Sen log hon och frågade om jag tyckte hon var helt mind-fuckad? Nej, sa jag, du bekriver det ungefär som andliga mästare som är många, många är äldre än du. Hon blev väldigt konfundersam men samtidigt bekräftad i att vara vis.


Vi behövs och alla dessa barn och unga människor behövs. Vi behöver hjälpas åt för att förändra världen.


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena Ivekrans


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page