top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Come on dream baby dream!

Tidig morgon i november, jag lyssnar på Bruce Springsteen och han sjunger om att vi ska drömma, öppna våra hjärtan och torka våra tårar. Dessa textrader och den vackra musiken höjer mina frekvenser och jag känner ett sådant hopp.

Det vi drömmer om, längtar efter och vill uppleva är de frekvenser vi sänder ut i fältet omkring oss. Det är det vi kommer skapa i vår morgondag. Det är en tumultartad tid på jorden nu och vi behöver fortsätta föreställa oss hur vi vill att det ska vara. Vi behöver fortsätta ha en brinnande passion för det vi önskar, i stort och i smått.

Vi är inte offer för omständigheter, vi har så stor möjlighet att vara medskapare till det liv vi lever. Det handlar inte alltid om hur vi har det utan också om hur vi tar det.

Ju mer vi fokuserar på vår längtan, våra drömmar och så länge vi känner att allt kan bli bättre så blir det just det! Gör en kort liten övning: Blunda, andas några djupa andetag och fokusera på det du älskar, längtar efter och drömmer om. Försök att känna känslan av det du vill uppnå. Försök att se det för ditt inre seende, sätt tankar på hur det ska se ut. Håll denna visualisering levande en stund varje dag. Så kommer det att ske.

Om du gör det under tre veckors tid så har du skapat en vana. Då kommer du ständigt vara medskapare till det du önskar!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page