top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Venus och Jupiter möts! En känsla av välbehag!
Solen gick in i Skytten 22/11 och i dag möts Venus och Jupiter i Skyttens tecken. Venus och Jupiter tillsammans skapar en härlig känsla av välbehag och harmoni.


Merkurius har varit retrograd till i onsdags i Skorpionens tecken och gett oss möjlighet att djupdyka i våra liv och samla ihop alla trådar. Kanske har du upplevt spänningar, missförstånd och svårigheter i kommunikation med andra människor? Eller att livet har krånglat på olika sätt? Nu hjälper Venus och Jupiter till att skapa harmoni nu och det är med en känsla av att lyfta blicken och lämna det gamla bakom. Att sikta framåt i hoppfullhet och se nya möjligheter och visioner.


Merkurius och Mars befinner sig i Skorpionen. Mars står för drivkraft och motivation och Merkurius för kommunikation. Även Månen befinner sig för tillfället i Skorpionen så det är starka, djupa känslor. Så ur djupet av dig själv kan du nu hitta en stark motivation att sätta ord på dina känslor och på det som finns inom dig. Som en källa att skapa ur... Prata, skriv, sjung, måla...


Det var lite om planeterna på himlen just nu. Från och med nyår kommer du kunna läsa min astro-guidning på Tidningen Nära inför varje vecka. Där jag kommer skriva om vilka planeter som påverkar oss och vilka möjligheter det ger oss.

Jag kommer även skriva horoskop för både Tidningen Nära och Tidningen Tara, vilket jag är väldigt tacksam för!


Jag önskar er alla en härlig söndag, med en känsla av Venus och Jupiters välbehag ♥️

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page