top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Lev i ljuset!
I am...

Jag är...jag är förberedd. I går drog jag mig undan lite och lyssnade uppåt. Jag fick så många viktiga pusselbitar. Jag förstår, med stor ödmjukhet, att jag är förberedd på många plan inför den tid vi nu alla ska gå igenom. Att det pågått i 30 år, men framförallt de senaste 10 åren. Mina reflektioner går i banor som hur kan jag hjälpa oss alla nu, i denna tid. Hur kan jag bidra? Vad kan jag bidra med? Jag har tänkt tankar som, ska jag arbeta som socialarbetare eller undersköterska nu, för att bidra. Jag skulle inte tveka om det skulle behövas, men kanske gör jag ändå den största insatsen genom att försöka hjälpa som andlig ledare i en stormig tid. Tiden får utvisa. Vi är flera här i huset som erbjudit hjälp till våra grannar som behöver sitta i sina hem just nu. Jag applåderar på balkongen klockan 20 varje kväll och jag och mitt underbara healing team ger distanshealing i min grupp Helena Magdalenas Livsguide. https://www.facebook.com/groups/1665298527015416/


Min tanke var att starta Lev i frihet igen i april. Den titeln känns lite provocerande i denna tid.

Den kommer att behövas, men kanske inte just nu. Då satt jag och funderade på att jag skulle göra en webbkurs - för varje dag, för att fokusera på ljuset. I morse förstod jag!

Jag satt för 6 år sen i Örnsköldsvik och kanaliserade ner en 30-dagars kurs som fick namnet Lev i ljuset. Jag gjorde den för 6 år sedan och det är nu den behövs! Det är nu vi alla verkligen behöver fokusera på ljuset för att få kraft att transformera våra rädslor och allt som präglar världen just nu.


För 7 år sedan började jag arbeta digitalt, jag var tidigt ut med att ha e-kurser och att hålla föreläsningar med mera via webb. Jag är så oerhört tacksam för det nu.

Mina dagar är redan nu ganska isolerade. Jag sitter i min ensamhet och har mina telefonkunder eller skriver. På eftermiddagarna går jag ut och inspireras av mina omgivningar, jag fotar och tittar på allt det vackra. På kvällarna skriver jag igen. Så mitt liv förändras inte så mycket, just nu.

Även min healing sker mest på distans, då jag har kunder runt om i Sverige och världen. Jag är så oerhört tacksam och förstår att mitt liv redan är förberett för denna tid.

Jag funderar på möjligheten att kunna hjälpa fler av mina företagande vänner att bli mer digitala. Men den tanken är inte riktigt klar ännu.


På otaliga kurser har jag pratat om uppstigningen, om den nya tiden, om femte dimensionen. Jag har vetat i 30 år att vi kommer att gå igenom en väldigt speciell tid på jorden. Jag förutsåg ingen pandemi, under hösten var jag nog mer inne på att det skulle bli krig, samtidigt sa jag till min man att allt kommer förändras. Jag visste att det skulle bryta ut i januari. Varför? Jo, för att de mäktiga planeterna Saturnus och Pluto skulle mötas i Stenbocken. När det sker så har världen förändrats på ett eller annat sätt. (Jag kommer skriva mer om astrologin i ett enskilt blogginlägg)

Det är fint att redan nu börja reflektera över vad denna tid innebär för oss. Vad kan vi lära oss? Världen har plötsligt saktat ner omkring oss, flygplanen står på marken och båtarna läggs i hamn. Var och en (de allra flesta) är hemma hos sig själv just nu. Vad innebär det för oss? Vad innebär det för dig? Jag har redan hört många säga att detta känns så skönt på något sätt. Vi ser delfiner simma i kanalerna i Venedig och att vattnet redan har blivit så mycket renare. Jag tror att det är precis det som jorden behöver för att kunna överleva.


Den senaste veckan är nog en vecka som vi alla kommer minnas. Hur tidningsrubrik efter tidningsrubrik visat oss hur hela Europa stänger ner land för land. Vi har redan sett många stora företag, framförallt inom rese-, hotell- och restaurangbranschen. Det är som att den ekonomiska epidemin sprider sig snabbare än Covid 19.

Det är som att leva i en film men mitt i det också hantera ett vanligt vardagsliv. Jag har varit både rädd och ledsen och är fortfarande stundtals. Då gör jag som alltid jag försöker alltid hitta en större mening, jag försöker förstå och söker svar. Jag har inte så många svar, men jag är helt säker på att allt detta har en mening och meningen är på något sätt att vi ska starta om allt på nytt. Det kommer att komma mycket gott ur detta. Vi ser redan hur hjälpsamheten sprids, hur vi kommer närmare varandra, hur jorden helas och luften blir renare.

Jag kommer snarast lägga upp Lev i ljuset och det känns fint att kunna bidra till att vi alla fokuserar på ljuset under de veckor vi nu, tillsammans, ska gå igenom. Jag förutspår att någon gång under de två första veckorna i maj kommer vi vara igenom den värsta tiden (det kommer mer i mitt astrologiska inlägg).


Var rädda om er och fokusera på ljuset <3 Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

2 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page