top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

MINA KURSER 2020
Nu finns alla mina kurser för 2020 upplagda under Mina event - kalender på min hemsida

ATTRAKTIONSLAGEN

LÄR DIG KANALISERA 

ASTROLOGI  


Jag hoppas att du har en underbar adventstid och att du hinner njuta av alla juleljus, julgranar, pepparkakor och glögg! Inget är väl som adventstider då mörkret är som djupast och vackra helger väntar framför oss. 

Nu knackar snart ett nytt år på dörren. 2020. Är du som jag att du också känner att ett nytt år är spännande att få starta? Jag tycker om livets cykler på något sätt och nu kan vi snart sätta punkt för 2019 och blicka framåt mot ett nytt, spännande år! 

Jag har fått många förfrågningar om vilka kurser jag kommer ha 2020 och jag har processat mycket med mig själv, vilka kurser som är mest värdefulla för er. 

I varje undersökning jag gör så vinner alltid attraktionslagen, det är alltid flest röster på kurserna som lär ut hur vi kan skapa våra drömmar. 

Fördelen med just de kurserna är att de passar väldigt bra att ha via webb. Då kan vi utvecklas tillsammans över några månader. 

Här presenteras mina kurser. Jag kommer också ge en hel del föreläsningar under året, du hittar även dom under mina event. 

Funderar du över något, eller har önskemål om specifik kurs eller föreläsning så får du gärna maila mig på info@helena-magdalena.com 

Jag önskar dig en härlig, skön söndag!  Ljus och kärlek, Helena-Magdalena 


ATTRAKTIONSLAGEN


Under 2019 skapade jag koncepten:  Lev i frihet - sju steg att manifestera dina drömmar och Lev i framgång - sju steg för att manifestera dina karriärsdrömmar. 

Båda dessa webbkurser startar den 28/1. Lev i frihet är till för dig som vill förändra ditt liv och förverkliga din livsvision. 

Medans Lev i framgång är för dig som önskar manifestera din drömkarriär. 

Kursstart 28 januari 

Jag kommer även att ha två härliga helger med Lev i frihet; dels på Arken Spa i Göteborg 1-2/2 och på Härmä Spa i Finland 4 - 5/4.
LÄR DIG KANALISERA 


Under 2020 kommer jag erbjuda en kurs i fyra steg om kanalisering.  Under första helgen har vi fokus på Dig! På vem du är, din själskod, du aktiverar ditt högre medvetande och skapar en tydligare guidning så du kan använda dig av ditt högre medvetande på bästa sätt. 

De följande helgerna fokuserar vi på att du ska bli ännu mer säker på kanalisering. Du lär dig även kanaliserad skrift, telepati, fjärrskådning med mera. 

Dessa helger har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. 

Dessa kurser hålls i min lägenhet i Vasastan i Göteborg. Det kan ev finnas möjlighet till övernattning. Kontakta mig om du har frågor. 

Kurs start 22 - 23 februari   
ASTROLOGI 


Under 2020 kommer jag även erbjuda kurser i Astrologi - visdomens väg till självkännedom. 

Astrologin är så mycket mer än horoskopen i tidningen, även om de är väldigt spännande! Mina horoskop kan du läsa i Tidningarna Nära och Tara. 

Astrologin sägs vara psykologins storasyster (C G Jung) och att lära sig att förstå vilka vi är utifrån våra födelsehoroskop är oerhört spännande.  I våra horoskop kan vi se våra mest värdefulla egenskaper och vi kan även se vad vi behöver utveckla i detta liv. Genom att vi lär oss mer om astrologi så kan vi verkligen förstå hur olika vi människor är. 

När vi lär oss att förstå de olika stjärntecknen, planeterna och husen (våra livsområden) så kan vi utveckla våra allra bästa egenskaper för att uppnå vårt högsta syfte och dela våra gåvor med världen. 

Astrologin är ett stort, fascinerande ämne och det berikar ens värld för alltid. 

Kursstart 21 - 22 mars 


Du hittar alla mina kurser under Mina event - kalender på min helsida: https://www.helena-magdalena.se/kalender


Passa på att boka din plats då flera av kurserna har begränsat antal platser.

Jag önskar dig en underbar 3:e advent! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page