top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Sommarliv!

Äntligen står sommaren för dörren och värmen börjar komma! I går hade jag min sista kurs för terminen, det var som alltid underbart att vara på Änglahus. Nu är det kursuppehåll fram till 17-18/8 då startar höstterminen med en kurs om Attraktionslagen och tankens kraft på vackra Arken Spa i Göteborg. Därefter blir det kurs på Änglahus om attraktionslagen! Helgen efter det är det dags för Astrologikurs på mysiga Kristall & Healingboden i Jönköping.

Därefter håller jag och Sofia dubbla kurser i Grekland i september. Den första kursen är i Aten med omnejd, vi besöker flera olika tempel; Afrodites tempel i Korinth, Apollons och Athenas tempel i Delfi och givetvis magiska mysterieskolan i Eleusis.

Den andra kursen är rundresa i Grekland; mystiska Delfi, sagolika och magiska Meteora och därefter reser vi ut till den lilla vackra ön Agistri.

Nu, i alla fall så börjar mitt sommarliv, som innebär att jag enbart arbetar med konsultationer; dels på Regnbågens Böcker & Smycken i Haga i Göteborg (boka via deras hemsida) och telefonkonsultationer, som du kan boka via sms 0768-904 906 eller via denna hemsida.

Så, att få tala med underbara kunder på frömiddagarna och sen sitta och skriva någonstans, på stranden vid havet eller på ett mysigt fik i stan, det är så mitt sommarliv ser ut arbetsmässigt.

Jag hoppas du har möjlighet till ledighet under varma sommardagar!


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.se

www.helena-magdalena.com


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page