top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Tara Årshoroskop 2021

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Ett nytt år står för dörren och det är alltid så spännande att blicka in i stjärnorna och se vad året bjuder på! Här kan du läsa Tidningen Taras Årshoroskop för 2021, skrivet av mig Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt!

(Jag älskar layouten på horoskopet och hoppas att du gör det med <3 om du upplever att det är svårt att läsa så finns texten mer lättläst under bilderna)

Gott Nytt 2021!

ÅRSHOROSKOP TARA 2021Väduren 21/3 – 19/4 (804)


Allmänt

Efter de senaste årens kriser och utmaningar så kan du nu äntligen blicka fram emot ett bättre år! Under 2021 så vill du själv ta kommandot och styra över ditt liv, din tid, din ekonomi och även över din framtid! Du vill utvecklas och lära dig mer om dig själv och möta nya människor.


Ekonomi

Året startar med en ekonomisk boost för dig. Dina värderingar har förändrats och så även din syn på det du äger. Du vill själv styra över din ekonomi och inte låta din ekonomi styra dig. Att starta eget är väldigt gynnsamt under 2021, framförallt under första kvartalet.


Kärlek

Du har mest fokus på dig själv i år, men vad det gäller kärlek så har du ett fint år och du kan komma att möta någon med en annorlunda bakgrund. Kärleken är mest spännande under sommaren.


Knorr: Sätt dig själv i främsta rummet!Oxen 20/4 – 21/5 (809)


Allmänt

Du har ett spännande år framför dig där du verkligen har möjlighet att förändra dig själv och även din karriär. Du har bra flyt i det som rör din karriär men du vill ha förändring och gå nya vägar! Juni är en bra tid för nystart så sätt nya, spännande mål!


Ekonomi

Både under sommaren och i slutet av året har du ekonomiskt flyt. Det kan röra sig om löneförhöjning, investeringar och ekonomiska samarbeten. Du förändrar dina värderingar gällande trygghet och ekonomi under året, så ställ dig själv ärligt frågan vad trygghet är för dig.


Kärlek

Under sommarmånaderna söker du efter likasinnade. Då har du också möjlighet att möta någon på ett själsligt, djupare plan. En soulmate. Under december får du uppleva en större intimitet i kärlek.


Knorr: Tro på dig själv och satsa på en ny karriär!


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Allmänt

2021 är ett härligt år då du vill vidga dina vyer på många sätt. Att studera och sätta sikte på din drömkarriär är ett väldigt bra val! Du är nyfiken på hela världen och vill utbilda dig, resa och förverkliga dina drömmar! Dela dina gåvor med världen och utveckla dina talanger!


Ekonomi

Detta år är ett utvecklande år för dig och du värdesätter din frihet högre än pengarna du tjänar. Det är ett mellanår rent ekonomiskt, så se till att skapa en ekonomisk plattform så du klarar dig och satsa på att studera, resa och hitta kärleken!


Kärlek

Du har ett spännande år framför dig, både för din personliga utveckling och med de människor du kommer möta. Under andra halvan av året är kärleken i fokus du kan vilja separera, vara själv ett tag eller så möter du den rätte!


Knorr: Förverkliga dina drömmar!


Kräftan 21/6 – 22/7


Allmänt

Under 2021 eftersträvar du större frihet. Du längtar efter att få möta och kanske även arbeta med grupper av människor. Att leda olika team tillsammans med likasinnade ger stor tillfredsställelse för dig. Under andra halvan av 2021 är det bra för dig att skapa nya rutiner och val gällande din hälsa.


Ekonomi Du ser över din ekonomi och vill känna en större frihetskänsla även här, fundera på om du vill släppa taget om något ekonomiskt åtagande som du känner tar mer än det ger. Det är mycket troligt att du byter jobb under 2021, följ din intuition.


Kärlek

Sommaren är en underbar tid för dig, då du vill resa och möta människor på olika platser, kanske även i andra länder. Här kan du också möta kärleken. En kärlek som verkligen berör dig på ett djupt plan, en soulmate!


Knorr Sök din soultribe!Lejonet 23/7 – 22/8


Allmänt

Du har ett härligt och spännande år framför dig. Men först behöver du ställa dig frågan om var du sitter fast i ditt liv. Under 2021 skapas möjligheter om ny kärlek, ny karriär och nytt arbete. Se till att du kan ta de möjligheter som kommer!


Ekonomi

Det är framförallt under sommaren som du kan få underbara möjligheter på ett ekonomiskt plan. Delägarskap i spännande företag, investeringsmöjligheter eller uppdrag som är väldigt gynnsamma.


Kärlek

Du har ett spännande kärleksår framför dig. Om du är singel så var beredd på att möta kärleken i sommar eller senare i höst. En stark känslostormande, härlig kärlek! Om din relation inte känns bra så funderar du på att bryta upp. Om du är i en härlig relation kan det bli tal om giftermål under hösten.


Knorr: Satsa på karriär och kärlek i år!Jungfrun 23/8 – 23/9


Allmänt

Nu är det dags för dig att se över ditt liv! Du arbetar väldigt hårt och du känner att du sitter fast i för många åtagande. Nu vill du gå vidare, du vill lära dig nya saker och få större frihet. Studier passar perfekt! Under året som kommer kan du längta efter att förändra ditt liv och även att flytta.


Ekonomi

Året som kommer är ett mellanår för dig rent ekonomiskt. Det blir vad du gör det till. Du kan vilja byta arbete och arbeta med det du brinner för. Utveckla dina talanger.


Kärlek

Du har ett underbart kärleksår att vänta, speciellt under sommarmånaderna och på senhösten. Du lyssnar mer på din intuition detta år och möter nya människor i nya sammanhang, där kan också kärleken dyka upp. En redan befintlig relation djupnar och känns underbar!


Knorr: Var inte så sträng mot dig själv!


Vågen 24/9 – 22/10


Allmänt

Nu kan du äntligen blicka fram emot att härligare år! 2021bidrar med en förnyad energi för dig. Du vill roa dig, resa och njuta av livet. Du är också intresserad av att studera och lära dig mer. Det som är extra gynnsamt är det som handlar om skrivande, publicerande, filosofi och att resa för att få nya insikter!


Ekonomi

Från maj till juli så skapas det väldigt fina möjligheter för dig på arbetsfronten. Du kan även få intressanta erbjudanden under året om delägarskap och olika investeringar, framförallt under hösten.


Kärlek

Året bjuder på fina möjligheter i kärlekslivet, framförallt första kvartalet. Dels kan du träffa en ny, underbar kärlek eller att få utvecklas tillsammans i en existerande relation och komma varandra riktigt nära.


Knorr: Satsa på kurser, utbildningar och resor!


Skorpionen 23/10 – 21/11


Allmänt

Under 2021 längtar du efter förändring. Du vill känna dig fri att skapa det liv du önskar, på alla plan. Du bryter upp med människor som begränsar din frihet och möter nya människor i nya sammanhang. Ditt hem kommer i fokus, en renovering eller flytt, kanske till annan ort, blir aktuellt efter sommaren.


Ekonomi

Året bjuder på fina ekonomiska möjligheter. Nya möjligheter att tjäna pengar kommer i din väg, det kan vara genom nya idéer, och att du utvecklar några av dina talanger. Även investeringar eller försäljning av fastigheter kan vara aktuellt i år.


Kärlek

Kärleken strålar mot dig under året, framförallt under sommaren då du verkligen passar på att leva livet, roa dig och resa. Men hela året är gynnsamt för kärlek och romantik!


Knorr: Bryt upp från de relationer som tynger dig!


Skytten 22/11 – 21/12


Allmänt

Under detta år ska du ägna dig åt att drömma stort! Du förändras och så även ditt liv. Fundera på vilka värderingar och talanger du vill utveckla och hur du vill att ditt liv ska se ut. Om du har skrivdrömmar så är det ett perfekt år för dig att förverkliga dom nu.


Ekonomi

Du kan känna att du kört fast på arbetet och att de utmaningar som finns där får dig att vilja söka dig vidare. Satsa på nya möjligheter under första kvartalet av året. Sikta uppåt och påverka även din lön. Detta är ett mellanår för dig ekonomiskt, så det ser tryggt och bra ut.


Kärlek

Under våren och i början av sommaren är det din kärlekstopp detta år. Det är en tid då vill satsa på kärleken i ditt liv. En redan existerande relation kan djupna, om du är singel har du stora möjligheter att möta en ny underbar kärlek.


Knorr: Dröm stort!


Stenbocken 22/12 – 19/1


Allmänt


Det senaste året har du satsat på dig själv och dina val i livet. Du har förändrats från den du tidigare var. Under året som kommer är det dina värderingar, dina talanger och din ekonomi som kommer i fokus. I början av sommaren och senare i höst kommer du vilja få mer tid för dig, din avkoppling och din hälsa.


Ekonomi

2021 ser väldigt bra ut för dig på ett ekonomiskt plan. Det är ett år fyllt av nya möjligheter. Genom att utveckla dina talanger så kan du också tjäna pengar på nya sätt, framförallt under hösten. Att starta eget företag är gynnsamt.


Kärlek

Året bjuder på fina möjligheter att möta nya människor och romanser kan också dyka upp, plötsligt och oväntat, framförallt under våren och sommaren. En redan existerande relation flyter på fint i år.


Knorr Njut av en större frihet 2021


Vattumannen 20/1 – 18/2


Allmänt

I år är det Vattumannens år då expansiva lyckoplaneten Jupiter befinner sig i ditt tecken stora delar av året. Du startar en ny 12-årscykel och du utvecklas mycket på ett personligt plan. Din frihetslängtan är stark så bryt dig loss från det som håller dig tillbaks. Att flytta kan bli aktuellt.


Ekonomi

Under sommarmånaderna får du kreativa tankar om hur du kan förbättra din ekonomi. Att utveckla dina talanger, starta eget och bli din egen chef passar perfekt. Satsa gärna på kommunikation, webb och skrivande.


Kärlek

Året bjuder på härliga månader av kreativitet, möjligheter och nöjen. Du längtar efter att möta nya människor och det finns gott om möjligheter till att möta kärleken. Dels under våren och sommaren och även under hösten.


Knorr - Bryt dig loss från det som hindrar din frihet.


Fiskarna 19/2 – 20/3


Allmänt

Skapa mycket tid för dig själv i år, du vill komma i kapp dig och finna inre harmoni. Ägna dig åt det som inspirerar dig och får dig att känna en större mening med livet. Utveckla dina konstnärliga sidor. Under sommaren är du mer extrovert och framåt.


Ekonomi

Dröm stort och ta nya initiativ, framförallt i sommar, då kan du lyckas väldigt bra och även stärka din ekonomi. Under senare delen av hösten känner du att du vill ta nya steg i livet. Under året kan det bli aktuellt med en flytt.Kärlek

2021 är ditt år och dina relationer får stå tillbaks lite. Du behöver få utrymme för dig själv. I början av sommaren får du viktiga insikter om det som rör hem och familj, då vet du hur du vill ha det i framtiden. Sommaren bjuder på kärlek!


Knorr - I sommar ska du skriva ner dina visioner och drömmar!
16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page