top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Taras horoskop horoskop för tiden 22/10 – 19/11

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida.   https://www.tara.se/


Ingress:

Nu är vi i Skorpionens tid på året vilket bidrar till en större känslighet, att vi längtar efter att få mer tid för oss själva och det är en utmärkt tid för terapi för att lära känna oss själva på djupet. Spännande ämnen som psykologi kan locka oss.


Väduren 21/3 – 19/4

Det är en bra tid för dig att vara mer på egen hand för att få tid för att ta hand om dig på ett känslomässigt plan. Se upp så det inte blir missförstånd i dina relationer, var klar och tydlig! Kärlek och relationer ser annars lysande ut under denna tid.


Oxen 20/4 – 21/5

Detta är en fin tid för att umgås med nära och kära då relationerna blomstrar. Du kan känna att du dragit dig undan och behövt komma till klarhet med vem du är och vad du vill, denna månad klarnar det för dig och du uppnår en härlig balans.


Tvillingarna 22/5 – 20/6  

Du har fullt fokus på ditt dagliga arbete och är flitig som en myra för att få ordning på saker och ting. Dels på dina arbetsuppgifter men också på ditt dagliga liv, att få in träning och renlevnad i ett späckat arbetsschema. Kom i håg att roa dig också!


Kräftan 21/6 – 22/7

Du njuter av hösten och är mer social än vanligt. Nöjen, resor och lite glamour i tillvaron passar perfekt för dig nu. Du förskönar gärna ditt hem och sprider din kärleksfullhet bland de du älskar. Din utstrålning är kraftfull och du är i ett härligt flow!


Lejonet 23/7 – 22/8  

Du myser gärna i hemmets mysiga vrå tillsammans med dina nära och kära så en härlig middagsbjudning hemma hos dig kan passa perfekt! Lärande, skrivande och publikationer är gynnsamt för dig, så satsa på att nå ut med dina gåvor till världen!


Jungfrun 23/8 – 23/9  

Det är en perfekt tid för dig att lära dig nya saker, en kortare kurs passar perfekt nu. Det kan gärna vara en skrivkurs eller liknande då du längtar efter att skriva och kommunicera. Det är gynnsamt för dig att nå ut i nätverk tillsammans med likasinnade.


Vågen 24/9 – 22/10

Du har fokus på din trygghet, dina pengar och ditt ägande under denna tid på året. Se över din ekonomi och ditt sätt att tjäna pengar på, så skapas ett härligt flöde. Något som rör ekonomiska frågor, som är gemensamt med andra, kan nu också bli klart.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Nu är det din tid på året kära Skorpion och du strålar som en stjärna! Du visar vem du är och vad du vill och ditt självförtroende är på topp! Det är en perfekt tid att sätta nya mål för kommande år vid nymånen den 15/11. Sikta högt och tro på dig själv! 


Skytten 22/11 – 21/12

Du ägnar gärna månaden i större avskildhet än vad du brukar. Det är en bra tid för dig att komma i kapp dig själv och reflektera över allt som skett det senaste året. Kanske har dina planer ändrats och även din uppfattning om dig själv?


Stenbocken 22/12 – 19/1  

Du fokuserar på dina livsmål och vad som känns viktigt för dig att engagera dig i. Du kan känna en längtan i att engagera dig i större sammanhang, att nå ut med dina kunskaper på ett internationellt plan och att ta ett större ansvar för vår värld.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du satsar på din karriär och på dina livsmål. Det är bra för dig att sätta fokus på dina livsmål framåt, för 2021 är Vattumannens år. Du börjar bli mer klar över vem du är och vad du vill på ett inre plan och detta kommer att utvecklas mer kommande år.


Fiskarna 19/2 – 20/3  

Personlig utveckling är i fokus för dig och du kan längta efter att utbilda och förkovra dig, både på längre utbildningar eller på kortare kurser. Filosofi, psykologi och andra intressanta ämnen kan locka dig. Skrivande är också gynnsamt för dig nu.

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena Astrolog på Tidningen Tara och Tidningen Nära Författare, föreläsare, skribent

Varmt välkommen in på mina hemsidor:

Följ gärna min astroguidning varje vecka på Nära:

1 visning0 kommentarer

Comments


bottom of page