top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Tidningen Taras horoskop för tiden 3/9 – 24/9

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig!

Fina erbjudande på vår hemsida.   https://www.tara.se/

Horoskop Tara nummer 11/20

för tiden 3/9 – 24/9


Ingress:

Solen befinner sig nu i Jungfrun tillsammans med flera planeter. Det får oss att vilja få ordning på rutiner, planering och struktur inför hösten. Vi vill även lägga lite extra tid på vår hälsa och livsstil för att känna att vi är energiska och driftiga.


Väduren 21/3 – 19/4

Efter härliga sommardagar lägger du nu all kraft på dina arbetsuppgifter inför hösten. Du är idog och duktig och får mycket gjort. Du ser även till att du får tid för både träning och att hinna ta hand om din hälsa. Sätt nya mål för att skapa bra vanor.


Oxen 20/4 – 21/5

Du är inne i en härlig och kreativ tid. Du är social och vill gärna omge dig med härliga människor på vackra platser. En liten resa kan passa perfekt. Det är även romantik i luften så söker du den rätta så har du goda chanser nu. Passa på att njuta!


Tvillingarna 22/5 – 20/6  

Du ägnar dig helst åt din familj och dina nära och kära. Du lägger din tid på att söka dina rötter och för att hitta tryggheten i vem du är i grund och botten. Du njuter av ditt hem och du pysslar och gör fint. Om du har syskon så passa på att träffas.


Kräftan 21/6 – 22/7

Du har en härlig tid för allt som har med kommunikation att göra. Att tala, skriva och sätta ord på dina idéer. Det är också en bra tid för dig att lära dig nya saker, en kortare kurs kan vara perfekt. Du är nyfiken och längtar efter att utvecklas.


Lejonet 23/7 – 22/8  

Det är din tid på året då du ser över din ekonomi och det du äger. Du funderar på din trygghet och hur du bäst kan förvalta och satsa på det som har med ekonomiska frågor att göra. Du är även attraktiv och tilldragande, så passa på att roa dig också!


Jungfrun 23/8 – 23/9  

Nu är det din tid på året Jungfru! Du tar för dig och visar framfötterna och vet vad du vill! Sätt nya mål inför året som kommer den 17/9 för då är det nymåne i Jungfrun. Sikta högt och bestäm dig för det du önskar uppnå under året som kommer.


Vågen 24/9 – 22/10

Du drar dig gärna undan nu och vill vara för dig själv. Du vill smälta och bearbeta allt som har hänt under det senaste året. Fundera på vad du lärt dig och hur du har utvecklats. Du får nya tankar och idéer om hur du vill använda din kreativitet.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Du funderar på dina livsmål och drömmar och kan få en klar vision över hur du vill att ditt liv ska utvecklas. Du kan även inspireras och få värdefulla kontakter under denna tid, även internationellt. Satsa på att nå ut med dina idéer via Internet.


Skytten 22/11 – 21/12

Efter underbara sommardagar så riktar du fokus på din karriär och på din livsväg. Du är fylld av kreativitet och inspiration så sikta högt och var tydlig med vad du vill. Du kan göra upp planer för en längre resa och du kan även fundera på en utbildning.


Stenbocken 22/12 – 19/1  

De senaste åren har påverkat och förändrat dig på många olika plan. Det gör att du känner dig friare och du vill fortsätta utvecklas. Du kan känna en längtan efter att sadla om och utbilda dig, eller att resa i väg på en längre resa för att få nya insikter.


Vattumannen 20/1 – 18/2

Du är i en introvert tid just nu. Det är en väldigt bra tid för terapi eller att läsa böcker som ger dig bättre förståelse om vem du är. Genom att förstå dig själv och bli klar över din utveckling de senaste åren så får du bra insikter för framtiden.


Fiskarna 19/2 – 20/3  

Denna sommar har gett dig en större förståelse om vem du är. Nu lägger du fokus på dina relationer och kärleken kan vänta runt hörnet om du är singel. Du umgås gärna med vänner och allt som har med samarbeten av olika slag är väldigt gynnsamt för dig.

Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt 


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page