top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Underbara dagar fyllda av lejonenergi!


Tycker du som jag att denna magiska värme är helt underbar? Jag njuter i fulla drag av alla våra element; eldens soliga värme, luftens ljumma vindar, jordens varma sand och vattnets underbara sjöar och havet! Alla element i underbar balans!

Solen har gått in i Lejonet där han möter upp flera av de andra planeterna den närmaste tiden! Så solenergin strömmar ner och Lejon-energin flödar! Kanske känner du kreativiteten, drömmarna, handlingskraften frodas medans du lapar sol?

Den 1/8 har vi nymåne i Lejonet! Då vänder även Merkurius (himlens budbärare) framåt igen. Det är en underbar dag för dig att skriva ner dina drömmar, göra planer och sikta på mål!

Lejonenergin är varm, i hjärtat, godhjärtad, kreativ och entusiastisk! Den manar oss till handling, till att roa oss, mingla och möta människor! Det är en underbar tid! Mitt i sommaren, mitt i värmen, mitt i livet!

Använd din kreativitet till att föreställa dig hur du vill må, vad du vill känna, hur du vill att din framtid ska se ut och dröm stora drömmar så kickar du igång underbar energi inom dig och Universum skapar synkronicitet! Minns att du är en magnifik medskapare till din framtid!

Efter sommar och lata dagar startar arbetet igen. Här nedan skriver jag lite om vad jag har på gång under augusti. Undrar du över något så är du alltid välkommen att maila mig på info@helena-magdalena.com

Passa på!!

Under juli erbjuder jag alla mina onlinekurser till 20% (uppge rabattkoden sommar2019)

Du kan välja mellan Lär dig kanalisera, där du genom meditation tonar in; öppnar upp och får kontakt med din andliga ledare, du lär dig om medialalitet, kanalisering med mera.

Tankens kraft & attraktionslagen 1 & 2, i dessa kurser lär du dig bemästra den mäktiga attraktionslagen. Du lär dig steg för steg hur du kan använda dig av attraktionslagen för att skapa synkronicitet och förverkliga det liv du önskar leva, på alla plan. Skapa harmoni i ditt liv som högkänslig. I denna kurs lär du dig mer om HSP, om hur det är att leva som högkänslig och hur du, med enkla knep kan lära dig hur du skapar harmoni i ditt liv så du inte upplever att ditt inre liv är i kaos <3 Alla mina onlinekurser är skrivna på ett enkelt och strukturerat sätt så du kan gå dem i din egen takt, alla mina kurser innehåller även meditationer. Så passa på nu med detta förmånliga sommarpris! https://app.coursio.com/store/helena-magdalena?fbclid=IwAR1s0xWWXOB2RrxsTHICWr_4sJUz4ifr7pKlYABZ5kNv22gFBL8LwhQQk0w


Under kommande veckor har jag ett fåtal tider att boka; dels telefontider via BokaDirekt länk här: https://www.bokadirekt.se/places/helena-magdalena-ivekrans-23358

Priset är 777:- för 45 minuter.

Jag kommer även vara på Regnbågen i Haga i Göteborg på onsdagar under augusti. Länk för att boka tid där är: https://www.bokadirekt.se/places/regnbågens-böcker-&-smycken-29141 där är priset 800:- för 55 minuter eller 500:- för 25 minuter.


I augusti startar min kursverksamhet igen:

17-18/8 håller jag inspirationshelg med attraktionslagen som tema på vackra Arken Spa i Göteborg. Mer info finns här: https://www.arkenhotel.com/erbjudanden/attraktionslagen-med-helena-magdalena/


Torsdagen den 22/8 håller jag föreläsning om ett av mina favoritämnen – astrologi! Det är på Änglahus i Höör, där jag även håller kurs om Tankens Kraft & attraktionslagen helgen den 24-25/8! Mer info hittar du här: https://www.änglahus.com/event/?cn-reloaded=1


Sista helgen i augusti är jag på Kristall & healingboden i Jönköping och håller helgkurs i Astrologi – visdomens väg till självkännedom, inga förkunskaper krävs. Mer information hittar du här: http://www.kristallhealing.com/html/aktuellt.html


Ljus & kärlek, Helena-Magdalena

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page