top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

You´re the meaning of my life - you´re my inspiration

You´re the meaning of my life – you´re my inspiration!

Ja så är det. Jag kan inte inspireras om jag inte blir inspirerad, jag kan inte motivera om jag inte blir motiverad, jag kan inte ge om jag inte får. Att just du väljer att följa mig ger mig så mycket glädje och tacksamhet, bara så du vet det!

Man kan inte vara en ledare om man inte har förtroendet att leda, man kan inte vara inspiratör om ingen lyssnar. Ja du förstår säkert hur jag tänker!

Jag hoppas du njuter av hösten, av att kvällarna blir längre och längre. Naturen går mot stillhet och det är mysigt att kura skymning. I dag faller snö över stora delar av vårt vackra land. Dessutom har vi Merkurius, himlens budbärare i retrodgrad. När planeterna går retrograd så går Jorden fortare än dom och det ser ut som den eller de andra planeterna går baklänges. Just nu är bland annat Merkurius i retrograd. Merkurius styr över kommunikation på alla plan: talande, skrivande, mailande, sms men också för resor. Så det är bra att vi har extra koll för Merkurius är en trickster, han busar till det och det är lätt att mail hamnar fel, avtal blir felaktiga och det är lätt att det blir missförstånd, missade tåg och annat. Så var lite extra noga under denna tid. Det som är en underbar fördel med Merkurius retrograd är att det är en fantastisk tid att samla i hop alla lösa trådar vi har i våra liv. Som att äntligen få tid att stanna upp och hinna skriva ner det som är viktigt, ringa dom där samtalen vi kanske inte hunnit med, planera framåt och organisera våra liv. Passa på!

Så känner du att allt är i ordning när Merkurius går framåt. Vi har dessutom Solen i Skorpionen just nu, det ger oss energin av att vi vill gå till botten med saker och ting, vi vill fördjupa oss och förändra det som inte längre är bra. Vi kan också få insikter eller se hemligheter som vi inte sett innan. Så djupdyk och samla ihop alla lösa trådar så använder du veckorna fram till 20/11.På tal om astrologi så är jag väldigt glad och tacksam över att ha fått nytt uppdrag på Tidningen Nära, jag kommer inför varje vecka skriva ”Helena-Magdalenas Astro-guidning” inför veckan, det kan du läsa på www.tidningennara.se . Dessutom kommer jag skriva horoskopen inne i tidningen Nära, så där kan du läsa periodens horoskop för varje stjärntecken. Jag är också så himla tacksam att jag får fortsätta skriva horoskopen även i Tidningen Tara! De horoskopen finns inne i tidningen och de läggs även upp på webben https://tara.se/kategori/horoskop/

Tänk på om du vet ditt ascendenttecken att du läser horoskopet även för det stjärntecknet.

Om du är intresserad av astrologi så kan jag även tipsa dig om min astrologikurs i Jönköping den 24-25/11. Det är en lite mer avancerad kurs och man behöver känna till en del om astrologi. Här hittar du mer info: https://www.facebook.com/events/581049869012158/

Du hittar alla mina event på min hemsida: www.helena-magdalena.se

Under 2020 kommer jag arbeta mer på hemmaplan i Göteborg. Så du är varmt välkommen hit till mig om du vill gå på kurs. Jag kommer även vara i Finland och givetvis i i mitt älskade Grekland. Det kommer 2020 event löpande.

Jag önskar dig en underbar höstvecka!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

1 visning0 kommentarer

Comments


bottom of page